Beste Crypto Cursussen In Nederland & België: Top 9 Online [2024]

Zo Ga Jij Ook Goed Van Start Met Investeren In Crypto!

Gemiddelde leestijd: 58 minuten
beste crypto cursus linker zijkant

Jij bent op zoek naar de beste crypto cursussen van Nederland en België. Dat is ook niet zo vreemd, want iedereen lijkt zich anno 2024 wel op cryptocurrency te willen storten. Het lijkt dan ook heel gemakkelijk om hier geld mee te verdienen.

Je hoort immers verhalen van allerlei mensen die miljonair zijn geworden door goede beleggingen. Dat wil je zelf ook wel. Wanneer je echter je account bij een broker hebt gemaakt en wilt beginnen met beleggen, dan blijkt het allemaal ineens niet zo simpel te zijn.

Er komt toch best nog wel veel bij kijken om de wereld van crypto te snappen. Dat kan je dus toch beter op een andere manier aanpakken. Het is beter om eerst het nodige te leren over cryptocurrency. Daarom ga je op zoek naar de beste crypto cursus van Nederland en België.

Dit help je dan ook direct om betere investeringen te doen. Hoewel crypto nog behoorlijk nieuw lijkt, is het alweer wat langer op de markt. Daardoor zijn er dus ook allerlei dingen om rekening mee te houden. Wanneer je dit niet weet, dan kan je heel gemakkelijk verkeerde investeringen doen.

Waardoor je dus uiteindelijk alleen maar zou verliezen in plaats van verdienen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Gelukkig is er tegenwoordig wel een oplossing. Je doet er namelijk goed aan om eerst een crypto cursus te volgen.

Wanneer je kiest voor de beste crypto cursus van Nederland en België dan kan je alles vanaf de basis leren. Je leert hoe de munten in elkaar zitten en wat de verschillen zijn. Je leert hoe je een crypto broker moet benutten.

Ook leer je hoe je voordeel kunt halen uit de ontwikkelingen op de markt. Al die zaken zijn van belang om het beste uit je investeringen te halen. Er zijn inmiddels ook verschillende cursussen op de markt, zowel in Nederland als in België.

Dat maakt het dus ook alleen maar belangrijker om eerst goed uit te zoeken wat de beste is. Op deze plek leer je alles wat je moet weten daarover.

Lees hieronder snel verder!

Wat is cryptocurrency?

Wil je gaan beleggen? Dan is crypto tegenwoordig één van de opties die je hebt. Misschien weet je nog helemaal niet wat het is. Toch hoor je goede verhalen en heb je daarom interesse. Het wordt vaak gezegd dat het een soort digitaal geld is, maar in werkelijkheid is het natuurlijk veel meer.

Daarom geven we je eerste een korte uitleg over cryptomunten. Zo kan je beter bepalen of het een investering is die bij jou past en of je dus eerst een goede cursus moet gaan volgen om meer te leren. Dit kan je op weg helpen.

Cryptocurrency is gebaseerd op blockchaintechnologie. Dit is een technologie waarvoor een netwerk van computers nodig is om transacties te doen. Die transacties worden gebundeld in een blok. Die blokken worden dan vervolgens aan elkaar gekoppeld.

Daar komt de naam dan ook vandaan. Het doel van deze technologie is dat een veilig transactiesysteem kan worden opgezet waarop geen fraude gepleegd kan worden.

Zonder dat er een derde partij nodig is om toezicht te houden. Zo zijn centrale banken en overheden er dus bij overbodig. De gebruikers van de blockchain hebben zelf alle inzichten. Dit gebeurt allemaal digitaal.

Er zijn veel verschillende soorten cryptocurrencies. De bekendste is Bitcoin, maar dit is lang niet de enige die op de markt is. Er zijn bovendien ook heel veel verschillende soorten toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan smart contracts, apps, games en tegenwoordig ook NFT’s.

De meeste mensen zijn echter vooral geïnteresseerd in hoe je geld kan verdienen met cryptocurrency. Daarom gaan ze erin beleggen. Het is zeker ook interessant om te bekijken wat er allemaal mogelijk is en welke verschillende munten daar allemaal voor in aanmerking komen. Zo kan je namelijk zorgen dat je ook echt succes kan hebben met het investeren in de munten.

Bitcoin of altcoins kiezen?

Voor je begint aan een crypto cursus in Nederland of België, is het wel goed om in ieder geval één basisprincipe goed te begrijpen. Veel mensen denken dat Bitcoin synoniem is voor crypto. Dit is niet het geval. Enerzijds heb je dus Bitcoin, maar anderzijds heb je de altcoins.

Dit zijn eigenlijk alle andere cryptomunten die op de markt zijn. Bitcoin kan wel gezien worden als de munt waarmee het allemaal begon, maar daarna zijn er splitsingen geweest en zijn er ook nieuwe cryptoprojecten opgestart. Daarom zijn er inmiddels honderden verschillende munten om uit te kiezen.

De lancering van Bitcoin betekende dat er een nieuwe decentraal geregeld betaalmogelijkheid kwam. Al snel werd echter duidelijk dat investeerders en beleggers hier ook wel iets in zagen. Daardoor werd Bitcoin al snel ook een product om in te beleggen.

Er is daardoor dus meer mee mogelijk dan alleen het afrekenen van producten en diensten. Dit zagen andere knappe koppen ook. Daardoor lanceerden zij hun eigen cryptomunten.

Ook die zijn bedoeld voor transacties, alleen is een transactie dan wel in de breedste zin van het woord te zien. Ze zijn allemaal net even anders. Dit is dan ook een belangrijk kenmerk.

Doordat er een onderscheid is, worden de andere cryptocurrencies ook wel altcoins genoemd tegenwoordig. Het zijn alternatieve coins en die twee worden zijn samengetrokken. Zo heb je dus Bitcoin enerzijds en een heleboel alternatieven anderzijds.

De verschillen kunnen op allerlei vlakken te zien zijn. Zo kunnen ze bijvoorbeeld met een ander doel zijn ontwikkeld. Sommige zijn er bijvoorbeeld niet om mee te betalen, maar om smart contracts mee af te sluiten.

Bovendien zijn er ook technische verschillen tussen de vele munten. De coins hebben allemaal eigen plus- en minpunten. Dit is vooral ook belangrijk wanneer je op zoek gaat naar goede investeringen.

Lees ook: Wat zijn de beste cryptomunten van 2024? >>

Waarom zou je een crypto cursus moeten volgen?

Je bent misschien heel enthousiast als je de verhalen hoort. Dat neemt niet weg dat je eigenlijk niets weet van cryptocurrency. De vraag is dan dus hoe je hier op een goede manier in kan handelen. Daarvoor moet je nu eenmaal de nodige kennis opdoen.

Alleen zo kan je blijvend succesvol zijn op de markt. Dit is niet vreemd, want zo werkt het eigenlijk voor alle vormen van beleggen. Het is slim om eerst eens te leren hoe de markt in elkaar zit en in welk type product je nu eigenlijk je geld steekt. En hoe kan je dat beter doen dan met de beste crypto cursus van Nederland en België?

Een goede online crypto cursus in Nederland en België leert jou namelijk heel veel. Je leert niet alleen de basisbeginselen. Het gaat veel verder. Je leert bijvoorbeeld ook wat ervoor nodig is om een goed rendement van enkele procenten te behalen. Zo kan je dus langzaam maar zeker een groter vermogen opbouwen.

Wanneer je de stappen uit de cursussen goed volgt, dan hoef je niet hard te werken om toch goede resultaten te bereiken. Het is vooral belangrijk dat je de lessen uit de cursus goed leert en die in de praktijk weet te brengen. Als dat je lukt, dan zijn er wel heel veel mogelijkheden.

Wanneer je op zoek gaat naar een goede cryptocursus in Nederland of België, dan kijk je naar een aantal zaken. Zo wil je goed leren beleggen. Alleen wil je dat wel zo veel als mogelijk op jouw manier en jouw tempo doen. Er zijn veel verschillende cursussen op de markt.

Dit is handig, want daardoor kan je heel goed bepalen wat voor jou de beste optie is. Het is dan natuurlijk wel zaak om ook te bekijken of deze cursus je wel kan bieden wat je zoekt. Wanneer die twee dingen samenkomen, kan je er zeker van zijn dat je ook echt plezier ervan zal hebben. Dit helpt je om succesvol te beleggen in crypto.

Waarop letten bij het aanschaffen van een crypto cursus?

Als je aan de slag gaat, dan wil je natuurlijk wel zeker zijn dat je met de beste crypto cursus van Nederland en België te maken hebt. Daarom is het goed om te weten waar je precies op moet letten. In de eerste plaats is het natuurlijk belangrijk dat de cursus bij de basis begint.

Het is niet handig wanneer er een veronderstelling is dat je al de nodige kennis hebt. Wanneer dat zo is, dan is het geen beginnerscursus. Let daar dus wel altijd goed op voor je in een lespakket gaat investeren.

Daarnaast is het belangrijk dat niet alleen naar Bitcoin wordt gekeken. De beste crypto cursus van Nederland en België is de cursus die je helpt om in verschillende soorten munten te investeren. Wanneer dat het geval is, dan kan je er zeker van zijn dat je ook echt succes uit je investeringen kunt halen.

Juist ook omdat de markt voor Bitcoin al heel vol is en andere markten je misschien wel eens veel beter kunnen liggen. Het is dus wel fijn wanneer de cursus die je volgt hier ook op ingericht is. Dit soort punten kunnen al het verschil maken in jouw keuze.

Hoe zijn de crypto cursussen vergeleken?

Als je op zoek gaat naar de beste crypto cursus van Nederland en België, dan zal je het nodige moeten uitzoeken. Er zijn namelijk wel heel veel cursussen beschikbaar tegenwoordig. Hoe is dan te bepalen welke het best is? Daarvoor hebben we op een aantal zaken gelet.

We hebben de cursussen naast elkaar gelegd en bijvoorbeeld gekeken hoe goed de kwaliteit van de inhoud is. Het is immers in de eerste plaats belangrijk dat je er ook echt iets van leert. Aan de hand daarvan blijft dan een aantal cursussen over. Vervolgens is dan gekeken naar enkele andere kenmerken.

Zo is bijvoorbeeld gekeken hoe gemakkelijk de lesstof te begrijpen is. Is het voor iedereen toegankelijk? Daarnaast is gekeken naar de vorm. Zijn het bijvoorbeeld alleen video’s, of is er ook ander lesmateriaal? Daarnaast speelt ook de prijs een rol. Verder is gekeken naar de bonussen en naar de reviews van anderen.

Al deze zaken samen bepalen wat de beste cryptocursus van Nederland en België is en welke andere cursussen ook de moeite waard kunnen zijn. De laatste factor kunnen wij namelijk niet bepalen en dat is jouw persoonlijke smaak. Dit kan voor jou heel anders zijn dan voor iemand anders.

Wat is de beste crypto cursus van Nederland en België?

Nu je weet hoe de trainingen vergelijken zijn, wil je natuurlijk ook weten wat de beste cryptocursus van Nederland en België is. Dat is logisch, want daarom ben je bij dit artikel terechtgekomen. We kunnen alvast verklappen dat Money Mastery van AllesOverCrypto bovenaan staat.

Waarom dat is, kan je hieronder lezen wanneer we de cursus uitgebreid bespreken. Aan de hand daarvan kan je dan zelf ook bepalen of het voor jou een goede optie is om voor te gaan. Dat is echter niet het enige wat je hier zal vinden.

Naast de beste crypto cursus van Nederland en België bespreken we namelijk ook nog 8 andere goede opties. Zoals gezegd speelt persoonlijke smaak ook altijd een belangrijke rol. Daarom is het goed om keuze te hebben.

Uit ons onderzoek mag dan de Money Mastery naar voren gekomen zijn, maar misschien ben jij wel beter af met de Crypto en Trading academy of met X10 met Crypto. Het is daarom dus minstens even belangrijk om ook deze lespakketten te bespreken. Uiteindelijk kan je dan zelf bepalen wat voor jou de ideale optie is.

Uitleg over de cursussen

Het is tijd om uitleg te geven over de beste cryptocursus van Nederland en België. Daarnaast lees je ook een uitleg over 8 andere goede cursussen. Er is gekeken naar hoe de cursus in elkaar steekt. Ook bespreken we de voordelen en de nadelen van elke cursus.

Je krijgt wat extra bijzonderheden per lespakket. Daarnaast kijken we natuurlijk ook naar wat het kost om juist die training te volgen. Op die manier heb je een compleet beeld van al deze pakketten. Zo kan je zelf kiezen wat voor jou de meest ideale optie is.

1. Money Mastery van AllesOverCrypto

money mastery allesovercrypto

Als het gaat om de beste crypto cursus van Nederland en België, dan steekt Money Mastery daar wel bovenuit. Deze opleiding is van AllesOverCrypto van Derek Westra en Patrick Suiker. Je krijg stap voor stap uitgelegd hoe je moet beleggen en hoe je dat op een veilige manier aanpakt.

Daarbij is ervoor gezorgd dat iedereen van elk niveau deze uitleg moet kunnen begrijpen. Daardoor is de cursus niet alleen geschikt voor beginners, maar net zo goed ook voor gevorderden. De mannen van AllesOverCrypto hebben geprobeerd om alle facetten van het beleggen in deze cursus samen te vatten.

Zo krijg je uitgelegd wat crypto is. Daarna leer je hoe je ontdekt wat de beste munten voor jou zijn, hoe je die koopt en hoe je die veilig bewaart. Je krijgt les over het belang van mindset. Daarna leer je verkopen en uitbetalen. Money Mastery gaat ook deels over NFT’s en hoe je daarin kan beleggen.

Daarnaast wordt nog heel veel meer besproken. In totaal gaat het om 16 modules met meer dan 200 lessen. Ook krijg je enkele leuke bonussen. Belangrijk is ook dat Money Mastery voortdurend wordt geüpdatet als er iets verandert in de wereld van crypto. Zo kan je altijd voordeel eruit halen.

De voor- en nadelen

 • De pluspunten van Money Mastery is dat de mannen van AllesOverCrypto veel ervaring hebben met crypto en blockchain.
 • Het is een cursus die voor beginners en gevorderden is.
 • De verhouding tussen prijs en kwaliteit is ook gunstig en je krijgt veel bonussen.
 • Daarnaast kan je de online community benutten.
 • Nadelen van deze cursus zijn dat het soms wat snel gaat.
 • Bovendien is de cursus inmiddels zo uitgebreid, dat je behoorlijk wat tijd kwijt bent voor je alles hebt geleerd. Daar moet je wel tijd voor blijven maken. Dit moet je dus wel meewegen.

Wat zijn de kosten van de Money Mastery cursus?

De prijs van de Money Mastery bedraagt normaliter 1997 euro per jaar. Maar na het volgen van de gratis exclusieve online Bitcoin training betaal je hiervoor nog maar 997 euro per jaar. Een flinke korting van 1000 euro die je kan claimen.

Je hebt ook de mogelijkheid tot het betalen per kwartaal en dan bedragen de kosten 297 euro. Ben je iemand die liever zijn leven lang toegang heeft, dan is die mogelijkheid er ook. Je betaald dan 2997 euro na het volgen van de gratis training.

Meer weten over deze cursus? Lees dan zeker onze uitgebreide Money Mastery review >>

2. Crypto en Trading academy van Madelon Vos

Bijna net zo goed als de beste crypto cursus van Nederland en België is Crypto en Trading Academy. Deze cursus is van Madelon Vos. Zij staat bekend als Miss Bitcoin en heeft haar sporen wel verdiend als investeerder. Ze dook al in 2013 in de wereld van crypto.

Al die ervaring is terug te vinden in deze cursus. Dat is vooral ook van waarde wanneer je op een slimme en verstandige manier wilt investeren in cryptomunten. Uiteindelijk is het doel van beleggen natuurlijk wel dat je er ook een goed rendement uit haalt.

crypto trading academy madelon vos

Wanneer je kijkt naar de cursus van Crypto en Trading Academy, dan kan je eerst een gratis preview doen. Daarin kan je alvast wat leren over Bitcoin, crypto en traden. Ga je de echte cursus doen, dan leer je pas echt hoe crypto werkt.

Ook leer je hoe je munten moet kopen en verkopen. Waarbij natuurlijk ook aandacht is voor de veilige manier van opslaan in de tussenliggende periode. In deze cursus is ook veel aandacht voor technische analyse.

Je leert grafieken lezen zodat je ook begrijpt waar het over gaat. Ook krijg je gratis 5 euro aan Bitcoin om mee te beginnen. Bovendien krijg je toegang tot de MoneyTalks Community.

De voor- en nadelen

We kijken ook naar de voordelen en nadelen van deze goede crypto cursus voor Nederland en België.

 • Een voordeel is dat je tot een grote community gaat behoren.
 • Bovendien krijg je lessen op basis van vele jaren ervaring op de cryptomarkt. De cursus is heel compleet en gaat verder dan alleen Bitcoin.
 • Daarnaast is deze geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Er zijn ook nadelen aan de Crypto en Trading Academy.

 • Zo heb je maar 60 dagen toegang tot de community voor je ervoor moet gaan betalen.
 • Daarnaast gaat het misschien iets te weinig over de risico’s.

Wat kost de Crypto en Trading Academy cursus?

De investering voor de Crypto en Trading Academy bedraagt 499,95 euro. Dit is inclusief 60 dagen gratis MoneyTalks Community en BTW. Schaf je deze cursus dus zakelijk aan, dan kan je de BTW van 21% ook nog eens terugvorderen.

Wil je verder gaan met de MoneyTalks community dan betaal je hiervoor 99,95 euro per kwartaal of 379,95 euro per jaar. Wil je eerst kennismaken met deze cursus volg dan zeker deze gratis trail.

Eventueel heb je ook de mogelijkheid om 7 dagen kennis te maken met de MoneyTalks Community voor maar 1 euro.

Download hier Madelon Vos haar gratis e-boek Bescherm uw vermogen.

3. X10 met Crypto

x10 met crypto cursus

Wanneer je echt hoge rendementen wilt behalen, dan is X10 met crypto de beste crypto cursus in Nederland en België voor jou. X10 staat voor 10 keer over de kop gaan. De cursus is van Harm van Wijk en Jan Robert Schutte, die allebei bekend zijn in de beleggingswereld.

Ook deze cursus is dus voor een belangrijk deel opgebouwd uit ervaringen uit de praktijk. Er zijn ook al veel cursisten met X10 met crypto aan de slag gegaan om er op die manier ook succesvol mee te zijn. Dit komt vooral ook doordat de lessen heel duidelijk zijn.

De cursus X10 met crypto is voor iedereen te begrijpen, waardoor je dus altijd kans het om te verdienen met cryptomunten. Wanneer je voor deze cursus kiest, dan krijg je een pakket van 6 weken voor beginners. Je kan bovendien live Q & A’s doen met allerlei experts op dit gebied.

Je leert meer over onderzoeken en je kunt zien hoe de experts zelf beleggen op dat moment. Ook krijg je updates over trades en de kansen en risico’s worden door experts beoordeeld. En je krijgt ook toegang tot de speciale Telegram-groep. Daarnaast krijg je allerlei leuke bonussen en abonnementen van 1 of 2 jaar.

De voor- en nadelen

Om echt te weten of dit de beste crypto cursus van Nederland en België voor jou is, kijk je naar de voor- en nadelen.

 • Pluspunten van X10 met Crypto zijn dat het gebaseerd is op praktijkervaring. Je kan zien wat de specialisten zelf doen als ze investeren.
 • De cursus is uitgebreid en er zitten veel bonussen bij, waardoor de prijs ook niet hoog blijkt.

Dat neemt niet weg dat de cursus ook wel enkele nadelen kent.

 • Een minpunt is bijvoorbeeld dat je als beginner eigenlijk beter eerst een andere cursus kan volgen. Het is net iets meer voor gevorderden.
 • Daarnaast ziet de cursus er soms wat achterhaald uit. Het heeft eigenlijk een make-over nodig.

Wat zijn de kosten van de X10 met Crypto Cursus?

De prijs van de X10 met Crypto cursus bedraagt normaliter 1997 euro, maar momenteel kan jij profiteren van een korting van maar liefst 1000 euro en betaal jij nog maar 997 euro.

4. CryptoCommunity

cryptocommunity cryptocursus

CryptoCommunity is de beste crypto cursus van Nederland en België wanneer jij goed werkt als je het samen met anderen kan doen. Het is meer een social network waar het ook over crypto gaat. Je kan met experts werken en zo een eigen plan maken om succesvol te worden met beleggen.

Je kan niet alleen uit de cursus, maar ook uit de community allerlei info en tools krijgen die jou helpen. Dit draagt er allemaal aan bij dat je meer succes boekt met het beleggen in crypto. Zo kan je zorgen voor de hogere rendementen als belegger.

De CryptoCommunity bestaat uit een volledige crypto cursus. Daarnaast zijn er ook q en a’s met specialisten, die vinden iedere maand plaats in verschillende vormen via livestreams. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om een Persoonlijk Crypto Plan te maken.

Ook behoren een checklist en tools tot het pakket dat je krijgt. Daarin zitten bijvoorbeeld een portfolio tracker en een belastingdienst tool. Ook is het zo dat het pakket is aangevuld met extra bonussen die je direct kan benutten. Je kan op meerdere manieren een lidmaatschap afsluiten, zo dat het ook nog eens precies op maat is.

De voor- en nadelen

De voordelen en nadelen van CryptoCommunity kunnen helpen om jou over de streep te trekken als je een keuze moet maken.

 • De cursus en de community komen voort uit ideeën van experts.
 • De informatie is heel goed te begrijpen voor beginners. Daarnaast leer je andere beleggers kennen.
 • Er zijn verschillende pakketten en er zijn ook leuke bonussen. Dit zijn allemaal voordelen.

Er zijn ook nadelen.

 • Zo is het geen waterdichte methode en blijven er risico’s bestaan.
 • Daarnaast is het ook zo dat deze cursus wat duurder is. Dat geldt helemaal wanneer je ook de community volledig wilt benutten.

Wat zijn de kosten voor de CryptoCommunity?

CryptoCommunity kan je momenteel aanschaffen voor 470 euro in plaats van de gebruikelijke 997 euro na het volgen van het gratis webinar >>

5. Crypto cursus FXminds

fxminds cryptocursus

Nummer 5 op de lijst van beste crypto cursussen van Nederland en België is FXminds. Deze cryptocursus richt zich op hoe je een inkomen kan genereren met traden en investeren. Dit betekent dus dat je alles leer over begrippen als crypto, trading, blockchain, investeren en mindset.

Er wordt gekeken naar kopen, opslaan en verkopen op een veilige manier. De cursus is nog niet zo heel lang op de markt, maar heeft wel al flink wat naam gemaakt in de korte tijd dat het nu bestaat. Dat maakt het juist ook zo interessant om te bekijken.

De cursus van FXminds is opgedeeld in 6 modules die samen bestaan uit 100 lessen. Je leert wat crypto is en hoe het werkt. Er is aandacht voor de verschillende munten en welke daarvan potentie hebben. Er is aandacht voor trading- en beleggingsstrategieën.

Je leert onderzoek doen en vroeg signaleren welke munt potentie heeft. Daarnaast leer je over crypto exchanges en wallets. De cursus is ook opgebouwd rond de tips en trucs van de traders van FXminds. Zo leer je dus ook uit de praktijk wat werkt en wat niet werkt. Daar heb je direct al voordeel van als belegger.

De voor- en nadelen

Dat FXminds al tot de beste crypto cursussen van Nederland en België behoort komt door de voordelen.

 • De lessen zijn gebaseerd op meer dan 10 jaar praktijkervaring.
 • Daarnaast is de cursus ook bewust heel uitgebreid gemaakt. Er is een betaalde variant, maar ook een gratis cursus zodat je echt als beginner aan de slag kan.

Kijk wel ook naar de nadelen van FXminds.

 • Het beleggen en traden brengt risico’s met zich mee, ook als je een cursus hebt gevolgd. De cursus is wat duurder. Zelfs wanneer je ervoor kiest om in termijnen af te betalen. Daar moet je dus wel rekening mee houden.

Wat zijn de kosten van de FXminds Crypto Cursus?

De investering voor de FXminds Crypto Cursus bedraagt momenteel eenmalig 597 euro of eventueel te betalen in 3 termijnen van 199,00 euro per maand.

6. Crypto trading cursus Doopiecash

crypto trading cursus doopiecash

Als het gaat over de beste crypto cursus in Nederland en België voor traden, dan is de Crypto trading cursus van Doopiecash een goede optie. De mensen achter deze cursus waren ook al succesvol met een YouTube-kanaal. Daar kon je al veel informatie over traden vinden.

Nu is het ook nog eens zo dat je een trading cursus op het gebied van crypto kunt volgen. De cursus is zo goed, dat deze in 2020 werd bekroond als beste van het jaar. Het is ook enkele jaren later nog altijd zo dat je hier het nodige uit kunt halen.

Wanneer je kijkt naar wat de Crypto trading cursus Doopiecash je te bieden heeft, dan zal het je niet verbazen dat het vooral om traden gaat. Je leert in ieder geval wat ervoor nodig is om winstgevend te zijn met crypto. Maar ook op andere vlakken krijg je zaken geleerd.

Denk aan aandelen en futures. Denk ook aan commodities. Dit kan allemaal ook heel aantrekkelijk zijn, maar bedenk je wel dat dit dus wel ook iets anders is dan het traden van crypto. Het kan dus gezien worden als een cursus die wat breder in te zetten is dan op de cryptomarkt alleen.

De voor- en nadelen

Er zitten natuurlijk voor- en nadelen aan de cursus van Doopiecash.

 • Een voordeel is dat je een gratis preview kunt proberen.
 • Daarnaast is deze cursus al eens gekozen als beste van het jaar.
 • Een belangrijk pluspunt is dat je 1-op-1 coaching kunt krijgen. De uitleg is duidelijk en helder. Het is daarom ook geschikt voor beginners.

Belangrijk is ook het bekijken van de nadelen van dit lespakket.

 • Het minpunt is dat het slechts een handvat is. Er wordt winstgevendheid beloofd, maar daar kan je nooit 100 procent zeker van zijn. Let ook op de kosten van deze cursus.

Wat zijn de kosten van de Crypto Trading cursus Doopiecash?

Doopiecash kent momenteel twee cursussen waar je uit kunt kiezen. Cursus swingtraden eenmalig 299 euro en cursus Daytraden & Scalpen 349,00 euro.

Aan te raden is om eerst met hun gratis Cursus Traden met Bitcoin & Crypto te starten en zo te ontdekken of dit bij jou past.

7. NFT Secrets van Mitchel van Duuren

nft secrets cursus mitchel van duuren

De beste crypto cursussen van Nederland en België richten zich natuurlijk op cryptomunten. Een goed alternatief is NFT Secrets. NFT’s zijn ook gebaseerd op blockchain en je kan er ook geld mee verdienen. Al werkt alles wel net even anders.

Daarom kan het juist ook interessant zijn om je hierop te richten. De verschillende verdienmodellen die er met NFT’s zijn, zijn door Mitchel van Duuren bij elkaar gebracht. Daar kan je dus heel gemakkelijk je voordeel mee doen. Om op die manier het nodige te kunnen verdienen aan je investeringen in deze tokens.

De cursus is gebaseerd op de praktijkervaringen van Mitchel van Duuren. Je leert wat een NFT is. Hoe je erin kan investeren. Hoe je deze kan bewaren. Welke strategieën er zijn om te verdienen. Alles  wat je moet weten om trades te kunnen maken op de markt.

Wie de hele cursus volgt, is er eigenlijk wel klaar voor om aan de slag te gaan op de markt. Naast de cursus zelf is het ook zo dat je toegang krijgt tot de community. Daar zitten mensen zoals jij. Die willen ook verdienen aan hun beleggingen in NFT’s en helpen elkaar verder. Dit kan ook heel aantrekkelijk zijn.

De voor- en nadelen

Ook voor deze beste cryptocursus van Nederland en België geldt dat er voordelen en nadelen zijn.

 • Zo is het een voordeel dat je les krijgt van een echte expert die ook nog eens motiveert.
 • Daarnaast is de cursus mooi vormgegeven. Ook is de community heel actief. De prijs is bovendien niet heel hoog en je krijgt ook nog eens een complete beleggingsstrategie.

Daar staan wel ook enkele nadelen tegenover.

 • Zo is de cursus wat minder geschikt voor gevorderde als sommige andere op deze lijst. Ook is de vorm waarin lesgegeven wordt wat onpersoonlijk. Mitchel had namelijk wat meer in beeld gemogen. Daar moet je wel tegen kunnen als cursist.

Wat zijn de kosten van de NFT Secrets cursus?

De NFT Secrets cursus is momenteel aan te schaffen eenmalig voor 497 euro na het volgen van de gratis exclusieve online nft training.

Meer weten over de inhoud van de cursus? Lees dan zeker onze uitgebreide NFT Secrets review >>

8. NFT Stoomcursus, NFTwegwijs

De NFT stoomcursus NFTwegwijs is in korte tijd ook heel populair geworden. Dat komt mede doordat de oprichter Lisanne Drost zelf bekend werd met haar successen met NFT’s. Als het haar lukt, moet het anderen ook lukken, is het idee van deze cursus.

nft stoomcursus nftwegwijs

Daarom word je in korte tijd opgeleid vanaf de basis om zo snel ook te kunnen toeslaan op de markt voor NFT’s. Dit kan het voor jou een stuk gemakkelijker maken om het nodige uit je mogelijkheden te halen. Wie helemaal niets van NFT’s weet, kan toch leren hoe je hieraan moet beginnen en hoe je ermee om moet gaan.

Je leert in deze cursus hoe je goede projecten leert herkennen. Ook leer je wat binnen een project dan op zich weer de beste NFT is om je geld in te steken. Daarna leer je hoe je moet handelen in de tokens op een exchange of bij een broker.

Je leert wanneer je moet kopen en vooral ook wanneer je  met winst kan verkopen. Daarnaast kan je ook gebruikmaken van allerlei bonussen. De Discord community is daar  en goed voorbeeld van. Daar zitten mensen zoals jij, dus kan je ook veel van elkaar leren. Ook dat is natuurlijk wel heel aantrekkelijk.

De voor- en nadelen

Om te weten of dit echt de beste crypto cursus van Nederland en België is, vind je hier de voor- en nadelen.

 • De kwaliteit van de cursus is heel hoog. Bovendien zijn de lessen heel uitgebreid en wordt het met veel enthousiasme uitgelegd.
 • Een ander voordeel is de actieve Discord community waar je veel aan hebt. De lessen worden gegeven door experts, maar zijn wel gericht op beginners. Je krijgt direct een beleggingsstrategie.

Aan de andere kant zijn er ook wat nadelen.

 • Zo is het alleen gericht op NFT’s en dus niet op cryptomunten.
 • Daarnaast is de cursus wat onpersoonlijker ingericht, wat niet altijd even fijn werkt. Daarentegen heeft Lisanne wel een hele sterke community opgebouwd.

Wat zijn de kosten van de NFT Stoomcursus van NFTwegwijs?

De NFT Stoomcursus van NFTwegwijs kan je momenteel aanschaffen voor een eenmalig bedrag van 447,00 euro inclusief BTW.

Download hier jouw gratis NFT startersgids om kennis te maken met de NFT wereld en Lisanne.

9. Moosty NFT cursus

moosty nft cursus

Naast de beste crypto cursus van Nederland en België is ook een goede NFT cursus volgen altijd aan te raden. Dat kan bijvoorbeeld de Moosty NFT cursus zijn. Daarin leer je wat NFT’s zijn, hoe je moet handelen, maar ook hoe je ze zelf moet maken.

Dit is er allemaal op gericht om het voor jou gemakkelijker te maken om te verdienen door de handel in NFT’s. Leren wat de goede projecten zijn en hoe je daar je voordeel mee kan doen, is wat nodig is om succes te hebben in het beleggen. Deze cursus helpt je daarbij.

Waar de Moosty NFT cursus vooral op gericht is, is het bieden van mogelijkheden om eerder te zijn dan anderen in het herkennen van kansen. Wanneer je goedkoop kan inkopen en duurder kan verkopen, dan behaal je goede rendementen. Je krijgt de tips en trucs die je nodig hebt.

Zoals je ook wordt voorzien van de tools die je moet gebruiken. Daarmee wordt het handelen in NFT’s ineens een heel stuk gemakkelijker gemaakt. Daarnaast is het ook zo dat je onderdeel kan worden van de Moosty Discord Community. Zo kan je ook na de cursus nog blijven leren.

De voor- en nadelen

Kijk je naar de Moosty NFT cursus, dan kijk je naar de voor- en aandelen.

 • Deze cursus is wat voordeliger dan andere. Je leert hoe je moet handelen in NFT’s om eraan te verdienen. Je leert kansrijke projecten herkennen.
 • Je wordt onderdeel van de community. Tot slot is het een voordeel dat de cursus steeds wordt geüpdatet.

Er zijn wel ook nadelen.

 • Zo gaat het hier alleen om NFT’s en niet om cryptomunten (niet echt een nadeel als je je er maar van bewust bent)
 • Daarnaast is de methode, zoals voor alle cursussen geldt, niet waterdicht. Er blijven altijd risico’s bestaan als je gaat beleggen in NFT’s of crypto.

Wat zijn de kosten van de Moosty NFT Cursus?

De Moosty NFT Cursus is momenteel aan te schaffen voor een eenmalig bedrag van 97 euro inclusief BTW. Dus mocht je deze cursus zakelijk aanschaffen dan kan je ook nog eens mooi 21% aan BTW terugvorderen.

Volg hier de gratis Moosty NFT Cursus en maak kennis met Maarten Oostland.

Samenvatting

De beste cryptocursus van Nederland en België volg je omdat je geïnteresseerd bent in beleggen in crypto. Daar heb je veel goeds over gehoord. Cryptomunten zijn digitale betaalmiddelen die versleuteld zijn en op blockchaintechnologie werken.

Daardoor is er geen derde partij nodig om toezicht te houden. Er zijn heel veel soorten munten. Ze zijn te gebruiken om te betalen, voor smart contracts, apps en games. Ook heb je NFT’s. Zowel in cryptocurrencies als in NFT’s kan je beleggen.

Daar valt aan te verdienen als je het goed aanpakt. Dan moet je wel weten hoe dit werkt. Je hebt de mogelijkheid om voor Bitcoin te gaan, maar er zijn ook honderden alternatieven, de altcoins.

Het is slim om de beste crypto cursus van Nederland en België te volgen. Je hebt kennis en ervaring nodig. Door een cursus te volgen kan je daar een begin mee maken. Zo kan je een goede start maken en hopelijk snel succesvol zijn.

Je leert de basis, maar ook de gevorderde kennis. Zo kan je een goed rendement opbouwen. Daarom is het belangrijk om te weten welke cursus goed geschikt is voor jou. Er zijn veel verschillende.

De ene is beter dan de andere, maar dit heeft ook met persoonlijke smaak te maken. Je let op de inhoud, maar ook op de prijs en de kwaliteit. Bovendien is het belangrijk dat het over meer dan Bitcoin alleen gaat.


Er zijn veel cursussen geschikt. Uit dit onderzoek komt dat Money Mastery de beste crypto cursus van Nederland en België is. Deze cursus is heel compleet en is ook gemakkelijk te volgen voor beleggers van alle niveaus. Zowel beginners als gevorderden hebben er dus iets aan.

Daarnaast is het fijn dat het team achter de cursus ook veel ervaring heeft op de markt. Ook gaat de cursus zowel op crypto als op NFT’s in. Dat is natuurlijk ook een voordeel want beide markten kunnen aantrekkelijk zijn voor jou als belegger. Als je deze hele cursus volgt, ben je er helemaal klaar voor.

Er zijn ook alternatieven voor de beste crypto cursus van Nederland en België. Zo kan je voor de Crypto en trading academy van Madelon Vos kiezen. Dit is een hele bekende cursus die veel goede reviews krijgt. Ook X10 met Crypto is een goede optie die door experts is opgezet.

Een moderne cursus is CryptoCommunity. Die kan je ook helpen een eigen plan te maken. Verder zijn Cryptocursus FXminds, Crypto Trading Cursus Doopiecash, NFT Secrets, NFT Wegwijs en Moosty NFT cursus allemaal goede opties om voor te gaan als je wilt leren traden. Daar kan je dus je keuze uit maken.

Conclusie

Als het gaat om de juiste keuze te maken voor de beste crypto cursus van Nederland en België, dan is er geen sluitend antwoord. Zoals eerder al aangegeven speelt persoonlijke smaak hier een grote rol in. Wanneer je net begint met investeren, dan wil je wel echt bij de hand genomen worden.

Daarom zijn juist Money Mastery en de Crypto en Trading Academy ook zo geschikt. Die helpen je hierbij. Misschien heb je al wat meer kennis en wil je een volgende stap zetten. Daarvoor zijn bijvoorbeeld X10 met Crypto en CryptoCommunity heel geschikt. Zoek daarom dus altijd goed uit wat past bij jouw niveau als belegger.

Het kan lastig zijn om te bepalen wat nu eigenlijk voor jou de beste crypto cursus is. Dat hoeft je niet tegen te houden. Je kan namelijk vaak een gratis online training volgen als je een cursus wilt gaan kopen. Dit kan je helpen om te ervaren hoe de cursus in elkaar steekt.

Zodat je dus ook een beeld kan vormen of het geschikt is voor jou om dit lespakket te gaan volgen. De meeste cursussen bieden bovendien ook niet goed geld terug binnen tien dagen of twee weken.

Dus je kunt altijd nog terug als het zou tegenvallen. Dit is natuurlijk ook een voordeel. Uiteindelijk kan je concluderen dat er voor iedereen op maat iets te vinden is.

Meest gestelde vragen

Als het goed is heb je nu bijna alles wel geleerd wat je wilde leren. Je weet wat de beste crypto cursus van Nederland en België is. Ook weet je welke andere cursussen het goed doen. Dat neemt niet weg dat je misschien nog wat vragen hebt. De meest gestelde vragen hebben we hier voor je verzameld.

Wat kan je leren van een crypto cursus?

Wanneer je een crypto cursus volgt leer je hoe je moet investeren. Je leert wat crypto is en wat je ermee kan. Ook leer je hoe je ze veilig koopt, bewaart en weer verkoopt. Al deze zaken kunnen je helpen om succesvol te worden met beleggen.

Voor wie is een crypto cursus geschikt?

Dit hangt af van wat voor cursus je volgt. De beste crypto cursus van Nederland en België is Money Mastery. Die is geschikt voor alle niveaus. Daarnaast zijn er cursussen voor beginners en cursussen voor gevorderden. Zo kan je dus altijd iets leren. Dit maakt het waardevol.

Zijn crypto cursussen gratis?

Nee, het zijn wel echte cursussen dus je betaalt wel voor het lespakket en de extra’s. Dat neemt niet weg dat je wel heel voordelig uit kan zijn met kortingen. Ook zijn er gratis trainingen en zijn er cursussen die gratis previews aanbieden.

Hoe weet ik welke crypto cursus bij mij past?

De beste cursus van Nederland en België is dat vooral omdat hij eigenlijk voor alle soorten beleggers geschikt is. Daarnaast is het zo dat er veel cursussen voor bepaalde doelgroepen geschikt zijn. Je komt hier vooral achter door de gratis online trainingen bij de verschillende crypto cursussen eerst te volgen.

Kan ik slim leren beleggen met een crypto cursus?

Er zijn verschillende crypto cursussen die je ook een beleggingsstrategie leren. Daar kan je dan dus in ieder geval een start mee maken. Als je deze goed volgt, dan is de kans op succes met een goed rendement wel groter.

Zijn de cursussen ook geschikt voor NFT’s?

Er is wel een onderscheid tussen de crypto cursussen en de cursussen voor NFT’s. Sommige richten zich op beide vormen. De meeste zijn echter op de ene belegging of de andere gericht. Check dit dus vooraf altijd even goed.

chris
Op Online Crypto Revolutie helpen wij zowel beginnende als gevorderde crypto beleggers met de juiste stappen om succesvol te gaan leren beleggen in cryptocurrency. En zo stap voor stap te werken aan het behalen van mooie rendementen. Wij delen graag zoveel mogelijk waardevolle tips en technieken waarmee jij direct aan de slag kunt om dit succesvol toe te gaan passen. Zo leer je precies wat wel en niet werkt.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *