Wat Zijn De Beste Cryptomunten Van 2024?

Ontdek De Top 10 Crypto Parels!

Gemiddelde leestijd: 62 minuten
veelbelovende cryptomunten 2024 om in te investeren linker zijkant

Cryptomunten hebben een vaste plek in de maatschappij ingenomen. Er zijn veel verschillende soorten munten, elk met hun eigen doel. Dat maakt het juist ook zo interessant om erin te investeren.

Wanneer een munt met een bepaald doel ineens heel actueel wordt, dan kan je daar al snel goed aan verdienen. De vraag is natuurlijk wat de beste cryptomunten voor 2024 zijn.

Wanneer je dat weet, dan kan je daar namelijk op inspringen. Wanneer je daar dan in investeert, dan kan dat je ook heel veel opleveren. Dit is in het verleden ook andere investeerders al overkomen.

Om te bepalen wat de beste cryptomunten voor 2024 zijn, moet je naar verschillende zaken kijken. Zo is het goed om te weten welke munten in het verleden goed gescoord hebben. Dat neemt niet weg dat ook naar de toekomst kijken natuurlijk van belang is.

Een munt die in de komende tijd meer waarde zal krijgen, is altijd aantrekkelijk om nu al aan te schaffen. Het gaat niet alleen om de bekende namen in de markt.

Het gaat juist ook om de altcoins waar je nu misschien nog geen kennis over hebt. Wanneer je die kent, dan kan je er zeker van zijn dat je er je voordeel mee kunt doen.

Wie wil investeren in veelbelovende en eventueel nieuwe cryptomunten van dit moment, doet er goed aan om eens te bekijken wat de mogelijkheden allemaal zijn. Daarom is het goed om eens te bekijken welke parels in 2024 op dit moment een grote toekomst wordt toegedicht.

Het is de moeite waard om je daar dus eens in verdiepen. Het is daarom slim om eens alles wat bij goede crypto-investeringen komt kijken te bespreken inclusief een top 10 waarvan wij denken dat die mogelijk veel potentie hebben.

Het gaat dus niet alleen om de coins zelf, maar ook om alles eromheen. Op die manier kan je dan zorgen dat je een goede start maakt en maak je de kans dat je eraan gaat verdienen ook flink groter.

Lees hieronder snel verder!

Profiteer van een Exclusieve Bitvavo deal: Tijdelijk 10.000 euro gratis handelen. Claim nu! >>

Wat zijn cryptomunten?

Voor je kan bekijken wat de beste cryptomunten van 2024 zijn, is het eerst belangrijk om een algemeen beeld van cryptomunten te krijgen. Misschien weet je immers nog niet wat het precies is. Het is dus ook goed om bij het begin te beginnen.

Na wat experimenten in de jaren ’90 en ’00 kwam cryptocurrency pas echt in een stroomversnelling in 2008. Dit was namelijk het jaar waarin Bitcoin werd gelanceerd.

Die specifieke cryptomunt is inmiddels zo bekend, dat ieder mens weet wat cryptomunten zijn en dat ze veel waard kunnen zijn. Dit is echter lang niet het enige.

In de basis zijn cryptomunten bedoeld als digitale betaalmiddelen. Ze worden online opgeslagen met behulp van blockchaintechnologie. Door het op deze manier aan te pakken kan met een decentraal netwerk van computers worden gewerkt.

Dit betekent dus dat er geen derde partij tussen zit die voor het beheer en de distributie zorgt, zoals een bank of overheid. De gebruikers van het netwerk zijn allemaal samen de baas.

Er is niet één partij die daar dan boven staat. Het is echter ook zo dat je er allerlei andere dingen mee kunt doen. Zo is het bijvoorbeeld ook aantrekkelijk om erin te investeren.

Wat is blockchaintechnologie?

Om een beter beeld te krijgen van de beste cryptomunten voor 2024, is het goed om ook de technologie erachter nog eens te bespreken. Dit is de blockchaintechnologie. Eigenlijk is dit een soort database waarin alle transacties en andere informatie wordt opgeslagen.

Je kan het vergelijken met een ouderwets grootboek. Het verschil is alleen dat er niet één persoon of organisatie is die de database beheert en bijhoudt.

Dit wordt door alle gebruikers samen gedaan. Alle computers in het netwerk van de blockchain zijn dus betrokken bij de aanpassingen die gedaan worden.

De computers in het netwerk zijn nodig om de informatie te verwerken en verifiëren. Doordat iedereen in het netwerk onafhankelijk werkt, is het dus ook zo dat de informatie niet te manipuleren is en fraude eigenlijk niet mogelijk is. Voor iedereen werkt dit dan ook hetzelfde.

Niemand heeft ook de mogelijkheid om de regels van de blockchain, bijvoorbeeld het maximaal aantal munten in omloop, aan te passen. Dit is natuurlijk ook anders dan bij chartaal geld.

De transacties blijven altijd inzichtelijk omdat ze openbaar worden opgeslagen. Iedereen heeft dus de mogelijkheid om alles te controleren en er is geen centraal orgaan meer nodig.

Voorbeelden van munten

De uitleg over cryptomunten en blockchain zoals hiervoor gegeven kan wel veel duidelijk maken, maar kan ook nog wel wat abstract zijn. Daarom is het ook goed om eens wat voorbeelden te bespreken. De bekendste munt van allemaal is natuurlijk Bitcoin.

Zelfs wanneer je nog nooit met crypto bezig bent geweest, zal je wel iets weten over deze munt. Dat komt omdat deze wel heel veel in het nieuws is geweest. Het wordt gezien als de oermunt onder de crypto.

Ook is het zo dat dankzij Bitcoin duidelijk is geworden dat crypto niet alleen een betaalmiddel kan zijn, maar ook een investeringsobject. Het is zelfs zo dat bitcoin door zoveel mensen herkend wordt, dat alle andere munten een eigen verzamelterm hebben gekregen, namelijk altcoins.

Dit zijn dus alternatieven voor bitcoin. Een hele bekende is ethereum. Dit wordt vaak als de nummer twee op de markt gezien. Daarnaast zijn er natuurlijk munten die op enig moment in het nieuws gekomen zijn.

Denk bijvoorbeeld aan dogecoin. Dit was een munt die ook even heel populair was, bijvoorbeeld dankzij de support van Elon Musk. Welke munten aantrekkelijk zijn om in te investeren in 2024 hangt van veel zaken af. Daar komen we verderop in dit artikel op terug.

Hoe kun je geld verdienen met cryptomunten?

De beste cryptomunten zijn natuurlijk de munten waar je aan kan verdienen. Het is dan wel belangrijk dat je weet hoe je dit aan moet pakken. De beste manier om geld te verdienen met cryptomunten is door te traden.

Dat is eigenlijk te vergelijken met andere manieren van beleggen. Je koopt de munten voor een bepaalde prijs. Daarna verkoop je ze dan weer als ze waarde gestegen is. Dit is de manier waarop de meeste mensen geld verdienen met cryptomunten. Er zijn echter ook nog andere manieren.

Zo kan je bijvoorbeeld geld verdienen met cryptomunten door te minen. Dit is eigenlijk het scheppen van nieuwe cryptomunten. Daarnaast is ook staking heel populair. Dit is eigenlijk een soort rente die je ontvangt door je cryptomunten vast te houden en te laten staan.

Er is ook nog een methode die masternodes wordt genoemd. Dit is vooral voor de echte experts een goede optie. Al die mogelijkheden kan je dus naast elkaar leggen en dan te bepalen wat voor jou het best werkt. In de meeste gevallen zal het om traden gaan. Daarom is het ook goed om wat dieper op kopen en verkopen in te gaan.

Kopen

Wanneer je kijkt naar de beste cryptomunten voor 2024, dan is het handig om je eerst af te vragen hoe je eraan kan verdienen. In de eerste plaats moet je ze natuurlijk aankopen. Dit kan je het best doen wanneer de prijs wat lager is.

Al is dat ook weer niet helemaal waar, want ook munten die al veel waard zijn kunnen nog verder stijgen. Dat neemt niet weg dat je er wel goed aan doet om op zoek te gaan naar munten waar de prijs nog laag van is. Je gaat dan naar een online handelshuis, dit wordt ook wel een broker, exchange genoemd.

Daar maak je een account aan. Dit is vaak gratis. Je kan daar dan vervolgens alle verschillende soorten cryptomunten vinden. Zo kan je dus zelf kiezen wat je aantrekkelijk vindt. Je zet geld op je account. Dit kan bijvoorbeeld met iDeal. Zo kan je dus heel gemakkelijk zorgen dat je alles regelt.

Je moet de crypto’s die je koopt vervolgens wel opslaan in een wallet. Soms kan je die bij de exchange krijgen. Het is echter slimmer om zelf een wallet te gebruiken. De munten zijn dan veilig tot het moment dat je ze weer gaat verkopen.

Verkopen

Om geld te verdienen aan de cryptomunten is het ook belangrijk om op enig moment weer te verkopen. Dit doe je natuurlijk wanneer de koers is gestegen. Het is dan wel belangrijk om te beseffen dat dit in de wereld van crypto net even anders gaat dan bij andere investeringen.

De koersen van de munten worden volatiel genoemd. Dat betekent dat ze hele hoge pieken en hele diepe dalen heel kort achter elkaar kunnen bereiken. Het is dus wel belangrijk om het juiste moment van verkopen te vinden.

Dit betekent echter niet dat je de hele dag moet gaan zitten wachten tot die perfecte seconde van verkoop. Het is beter om een goede strategie te kiezen. Het is voor de meeste investeerders, behalve daytraders, beter om voor een lange termijn strategie te kiezen. Je kiest er dan voor om de beste cryptomunten uit te kiezen waar je ook op lange termijn aan kan verdienen.

Wie geduld heeft en de munten gewoon in de wallet opslaat, kan er op een lange termijn het nodige aan gaan verdienen. Het is daarbij ook slim om eens te kijken wat je kan kopen en verkopen op de lange termijn. Zo kan je de risico’s net wat kleiner maken.

Brokers

Om de beste cryptomunten in handen te krijgen, is het belangrijk om met een goede broker te werken. Daar zijn er heel veel van. Het is dus belangrijk dat je de juiste leert kiezen. Vooraf is het vooral ook belangrijk om te zeggen dat je soms ook mensen op andere plekken ziet handelen in cryptomunten.

Bijvoorbeeld op marktplaatsen of op social media. Dit is echter niet veilig. Kies daarom altijd voor het werken met een broker. Zo ben je er zeker van dat alles eerlijk gaat en dat je niet bestolen wordt of het slachtoffer van fraude wordt.

Een goede optie die je hebt is Bitvavo. In de eerste plaats is het zo dat je hier gemakkelijk in het Nederlands alles kan regelen. Dat is natuurlijk alvast een voordeel. Daarnaast is deze broker al de nodige jaren actief. Er is dus veel ervaring. En je betaald er eenvoudig met iDeal. Dat maakt het voor jou ook wat gemakkelijker.

Je kan hier je kansen pakken en door te kopen en verkopen op het juiste moment zorgen dat je gaat verdienen aan de beste cryptomunten. Het is dan ook nog eens zo dat je heel veel verschillende soorten munten (200+) kunt kopen bij deze broker. Zo is je kans op succes nog groter.

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en start met EUR 1000 GRATIS handelen >>

(Let op! 7 dagen geldig over de eerste EUR 1000 handelen na het aanmaken van jouw account)

Wallet

Een belangrijk element van het handelen in de beste cryptomunten is dat je er geduldig mee bent. Dat betekent dat je ze moet kunnen opslaan om zo op een later moment meer eraan te kunnen verdienen. Daarom heb je een wallet nodig.

Dit is eigenlijk gewoon een soort portemonnee. Daarin kan je dan de munten die je hebt gekocht bewaren. Er zijn veel verschillende soorten wallets. Zo kan je er vaak één bij de broker gebruiken, maar kan je ook zelf op zoek gaan naar een goede wallet. Het is dan wel belangrijk om te weten welke je moet kiezen.

Je hebt de keuze uit meerdere opties als het om een wallet gaat. Je hebt een online wallet en een offline wallet. Daarnaast zijn er ook verschillen tussen de hardware wallet en de software wallet.

Een wallet is in alle gevallen de plek waar je jouw cryptomunten bewaart vanaf het moment dat je ze koopt, tot het moment dat je ze verkoopt. Je wallet bestaat eigenlijk uit twee delen.

Je hebt de private key, dat is een soort wachtwoord waarmee je de wallet beveiligt tegen anderen. De public key is eigenlijk je adres zodat crypto er van en naar gestuurd kan worden. Bij wallets van brokers heb jij de private key vaak niet in handen, maar zorgt de broker daarvoor.

Hoe herken je een goede cryptomunt?

Wil je weten wat de beste cryptomunten voor 2024 zijn? Dan is het goed om vooral te leren hoe je goede munten kan herkennen. Dat doe je in de eerste plaats door voldoende onderzoek te doen. Dit kan op meerdere manieren.

In de basis is het goed om bijvoorbeeld naar het nieuws over de munten te kijken. Daarnaast is het ook goed om naar de meer technische kant te kijken.

Je doet dan een analyse, bijvoorbeeld met de hulp van een expert. Ook kijk je naar de trends van de verschillende munten. Zo is een goede inschatting van de waardeontwikkeling te maken.

Uiteindelijk is een goede cryptomunt niets anders dan een munt die je voor een lagere prijs inkoopt en voor een hogere prijs verkoopt. Het is ook een kwestie van het ontwikkelen van een gevoel voor het beleggen in cryptomunten. Zo kan je leren wat de juiste timing voor het kopen en verkopen is.

Dit kan een groot verschil maken in de verdiensten die je eraan overhoudt. Het gaat erom dat je leert herkennen welke munt met een lage prijs op korte of langere termijn zal gaan stijgen in waarde. Dat is hoe je het rendement eruit kan halen. Daarom is het ook zaak om alle soorten ontwikkelingen in het oog te houden.

Cryptonieuws goed in de gaten houden is daarbij een belangrijke factor. Wordt er veel geïnvesteerd in een bepaalde munt? Worden er innovaties in de techniek gedaan? Wordt een munt binnenkort ergens geaccepteerd als betaalmiddel?

Dan kan dat allemaal bijdragen aan de populariteit en dus aan een stijging in waarde. Door hier veel aandacht aan te besteden is het mogelijk om er ook een bepaald gevoel voor te ontwikkelen.

Dat betekent dan dus ook dat je op die manier kan zorgen dat je de beste cryptomunten leert herkennen en daar dan in kan investeren. Lees daarbij ook tips van kenners, zoals verderop in dit artikel.

Cryptomunten kiezen, belangrijke vragen

Wanneer je de beste cryptomunten voor 2024 gaat kiezen, dan wil je dat natuurlijk wel op basis van de beste informatie doen. Daarom is het ook goed om eens te kijken welke vragen je jezelf moet stellen voor je eraan begint.

Door kritisch op jezelf te zijn en goed na te denken, kan je er eigenlijk wel zeker van zijn dat je de juiste keuzes maakt. Het is in ieder geval belangrijk om dan de volgende zaken mee te nemen.

Moet je nog investeren in Bitcoin?

Het is natuurlijk logisch dat je eerste interesse uitgaat naar een cryptomunt zoals Bitcoin. Er is zoveel aandacht voor geweest de laatste jaren. Wanneer je dus ook wilt gaan verdienen, dan denk je misschien dat dit de manier is om dat te doen.

Er is dan ook zeker nog wel wat voor te zeggen om in deze moeder aller cryptomunten te investeren. Er zijn echter ook heel veel andere goede opties. Het is dus de vraag of Bitcoin ook voor jou echt een goed idee is. Kijk zeker ook naar de andere opties die er zijn.

Hoe kan je het risico beperken bij cryptomunten kiezen?

Het is natuurlijk zo dat je in de cryptomunten stapt omdat je graag wilt verdienen. Dat betekent dus ook dat je op zoek bent naar de beste cryptomunten die jou iets kunnen opleveren. Het is wel belangrijk om daarbij ook te kijken naar hoe je de risico’s kan beperken.

Een goede manier is natuurlijk het zoeken naar cryptomunten waarvan de prijs nog lekker laag is. Daarvan kan je zeker zijn dat ze niet te veel gevaar met zich meebrengen wanneer ze niet direct in waarde stijgen. Daarnaast moet je natuurlijk ook veel onderzoek doen.

Wat is een goed investeringsbedrag?

Het is belangrijk om te bepalen met welk bedrag je gaat investeren in de beste cryptomunten. Dit is natuurlijk voor een deel een persoonlijke keuze. De ene investeerder heeft nu eenmaal meer te besteden dan de andere.

Het is in ieder geval belangrijk om jezelf niet in problemen te brengen. Dat betekent dus dat je er goed aan doet om alleen met geld te beleggen dat je kan missen. Geld dat je over hebt, zelfs wanneer je alle lasten hebt betaald. Dit kan al een bedrag van 1 euro zijn. Al is iets meer wel aan te raden.

Hoe weet je of een munt meer waard wordt?

Dit kan je nooit helemaal zeker weten. Wel kan je veel onderzoek naar de verschillende cryptovaluta’s doen. Dit kan je helpen om te bepalen of een munt aantrekkelijk wordt voor beleggers in de komende tijd.

Een combinatie van zowel nieuws rondom de munt als een technische analyse kan je helpen om te bepalen of een cryptomunt kansrijk is en of je erin moet investeren of niet. Wanneer je heel veel onderzoek doet, dan maak je je kansen iets groter. Zoals gezegd kan je het natuurlijk nooit helemaal zeker weten.

Welke zaken maken een cryptomunt veelbelovend?

Als je de beste cryptomunten wilt vinden, dan is het belangrijk om te weten wat meespeelt in de groei van de waarde. Al kan je hetzelfde zeggen over het dalen van de waarde. Zo is het goed om te weten hoe het gesteld is met vraag en aanbod. Dit is voor elke vorm van beleggen een belangrijke factor.

Ook de autoriteit van een munt speelt mee. Is een cryptomunt al wat langer actief en werkt deze goed? Dan is dat positief voor een stabiel stijgende waarde. Daarnaast is het wel belangrijk dat een munt iets unieks heeft ten opzichte van de andere altcoins. Tot slot speelt ook de hype een rol.

Waarom beleggen in cryptomunten?

Het is niet alleen belangrijk om te weten wat de beste cryptomunten zullen zijn. Het is vooral ook belangrijk om goed te begrijpen waarom je je kans moet grijpen om in cryptocurrency te gaan beleggen.

Het mag in ieder geval duidelijk zijn dat cryptomunten en blockchaintechnologie een steeds grotere rol in de maatschappij gaan spelen. Op steeds meer vlakken in de maatschappij wordt ermee gewerkt.

De transparantie en de snelheid zijn daar belangrijke factoren in. Door al deze ontwikkelingen is het dus ook zo dat de waarde van verschillende cryptomunten alleen maar zal groeien.

Het is dus ook belangrijk om er op die manier naar te kijken. Je kunt nu al je kans pakken en al vroeg in deze technologie investeren. Wanneer je kijkt naar het verleden, dan zijn er altijd mensen geweest die vroeg aandelen in bedrijven kochten die later heel groot werden.

Denk dan bijvoorbeeld aan de grote techbedrijven van tegenwoordig. Dertig jaar geleden waren er enkele slimme mensen die hun kans pakten. Die mensen zijn nu ruimschoots miljonair.

Door de groei van Bitcoin is al bewezen dat dit met cryptomunten ook kan. Wanneer je kijkt naar de groei ten opzichte van andere soorten beleggingen, dan liggen hier momenteel simpelweg de beste kansen.

toekomst cryptomunten
Elektronisch geld

Kun je rijk worden met het investeren in cryptomunten?

Dit is natuurlijk de grote vraag die iedereen heeft. Als je nu investeert in de beste cryptomunten van 2024, kan je dan rijk worden? Iedereen heeft natuurlijk de beelden op het netvlies van die slimme investeerders die heel goedkoop Bitcoin kochten en nu miljonair zijn dankzij het gigantische rendement.

Het klinkt wel heel aantrekkelijk om op die manier aan je vermogen te komen. Dat wil je natuurlijk zelf ook wel. De vraag is dan natuurlijk: kan dat nog altijd? Het goede nieuws is dat dit zeker nog kan. Het is alleen wel belangrijk om te weten hoe je dit moet aanpakken.

Zo is het belangrijk om voldoende geduld te hebben. Snel rijk worden kan weleens voorkomen, maar over het algemeen geldt dat je de lange adem nodig hebt om op die manier uiteindelijk een goed rendement uit je belegging te halen.

Dit is natuurlijk niet anders dan bij andere vormen van beleggen. Ook voor cryptomunten geldt dat je goed zou kunnen verdienen als de ontwikkeling gunstig is en je er genoeg geduld bij hebt.

Het is echter vooral ook belangrijk om het beleggen in de munten op een andere manier te bekijken. Op die manier haal je er alleen maar meer uit. Als het namelijk gaat om de beste cryptomunten, dan is het vooral belangrijk dat je er een goed rendement uit kan halen.

Wanneer je een munt voor een laag bedrag inkoopt en deze stijgt een klein beetje, dan verdien je er naar verhouding dus veel meer aan dan een munt die al wat duurder is en dan een beetje stijgt.

Door op een slimme manier te handelen houd je uiteindelijk meer over dan je erin hebt gestopt. Als je dit heel goed aanpakt, dan kan je er behoorlijk veel aan overhouden. Mogelijk kan je dan zelfs echt rijk worden als het heel goed gaat.

Voordelen van beleggen in cryptomunten

Er zijn voldoende voordelen te koppelen aan het investeren in cryptomunten. Zo is het een investering waar je relatief snelle betalingen van mag verwachten. De transacties worden zo verwerkt en je kan dan direct rekenen op het bedrag op je account.

Andere beleggingen duren vaak langer om te verwerken. Een ander voordeel is dat er steeds meer mee mogelijk wordt, waardoor je er dus op meerdere manieren van kan profiteren als je erin investeert.

De meeste munten hebben dan ook een toekomstplan klaarliggen waarin je kan zien wat ze van plan zijn met de munt. Dit helpt je lange termijn visie ontwikkelen.

Een ander belangrijk pluspunt is dat de factoren die jouw rendement bepalen vaak heel gunstig zijn. Zo geldt voor de meeste cryptomunten dat de transactiekosten goed beperkt worden gehouden. Hoe lager de kosten zijn, hoe beter dit natuurlijk is.

Daardoor houd je zelf meer over wanneer je ze met winst gaat verkopen. Een ander voordeel is dat de cryptomunten meer en meer geaccepteerd worden in de echte wereld.

Daardoor worden je investeringen dus ook langzaam maar zeker steeds stabieler. Daar kan je dus ook je voordeel mee doen op de wat langere termijn als investeerder.

Nadelen van beleggen in cryptomunten

Natuurlijk zijn er ook nadelen aan cryptomunten en het investeren. Het is niet zo dat cryptomunten alleen maar pluspunten kennen. Daarom is het zeker ook belangrijk om te kijken naar de keerzijde van de digitale valuta.

Zo is het bijvoorbeeld bekend dat blockchaintechnologie over het algemeen veel energie verbruikt. Dit is natuurlijk niet zo aantrekkelijk met het oog op de klimaatproblemen. Er zijn wel steeds meer aanbieders die hierop letten.

Dat neemt niet weg dat je dus wel moet afwegen wat jij het belangrijkst vindt als je gaat investeren. Sommige netwerken verbruiken al net zoveel als een heel land zoals Zwitserland met alle inwoners doet.

Een ander nadeel is dat de meeste cryptomunten, vooral de altcoins, nog in de kinderschoenen staan. Er zijn wel allerlei grote plannen voor de toekomst, maar dat zegt natuurlijk allemaal nog niets.

Je kan dus wel gokken op een goede ontwikkeling, maar het kan net zo goed ook verkeerd aflopen met een munt. Elke coin zal zich moeten bewijzen en dat blijft natuurlijk een risico. Daarnaast is het een probleem dat cryptomunten ook nog wel eens negatief in het nieuws komen.

Zo kunnen ze vaak gebruikt worden voor criminele transacties. Ook zijn ze heel geliefd op het darkweb. Als die negatieve berichten naar buiten komen, heeft dat ook effect op de waarde van jouw belegging.

De top 10 beste cryptomunten van 2024

Na alle informatie die je hebt gekregen over hoe je moet beleggen, waarom je dat moet doen en wat de voor- en nadelen zijn, is het ook zaak om eens te kijken in welke cryptomunten je dan moet investeren.

Er zijn voldoende aantrekkelijke cryptovaluta’s waar je ook in de komende periode gewoon nog aan kan verdienen. Dat maakt het dus ook alleen maar interessanter. Alle reden om dus snel onze top 10 met tips door te nemen en daar direct je voordeel mee te doen.

1. Bitcoin (BTC)

Wanneer je gaat kijken naar de beste cryptomunten voor 2024 dan kom je niet onder Bitcoin uit. Ook al is deze munt al vele jaren heel populair, er liggen nog altijd heel veel kansen om er rendement uit te halen. Het is voor deze munt voor al een kwestie van de lange adem geworden.

Wil je een goed rendement eruit halen? Dan is het een kwestie van durven vasthouden. Wie op 12 januari 2009 naar de eerste transactie met Bitcoin keek, had ook geen idee dat de munt nu zo groot zou zijn. Dat zegt dus ook genoeg over de toekomstperspectieven.

Het is daarom ook belangrijk om nog eens te bekijken wat het doel van Bitcoin eigenlijk is. Eigenlijk wil het een digitaal betaalmiddel zijn dat wereldwijd geaccepteerd wordt. Het is daarbij belangrijk dat het decentraal geleid wordt door de gebruikers in het netwerk.

Het is de bedoeling om banken, financiële instellingen en overheden geen invloed op de transacties te laten hebben. Daardoor zou het veiliger en stabieler zijn om ermee te werken.

Daarnaast moet er met de blockchaintechnologie nog veel meer mogelijk worden. Dat kan op allerlei manieren. Daarom zit er ook nog altijd rek in Bitcoin als munt om in te investeren.

Als je kijkt naar de beste cryptomunten dan zijn er nog voldoende redenen om Bitcoin daarbij te rekenen. In de eerste plaats is het een bekende naam, wat het op zich al wat veiliger en vertrouwder maakt.

Daarnaast zijn er veel grote beleggers die Bitcoin interessant vinden. Zoals ook grote bedrijven steeds vaker Bitcoin gebruiken als betaalmiddel. Bitcoin wordt ook meer en meer gereguleerd.

Dit is in sommige opzichten een nadeel, maar maakt de munt wel stabieler en veiliger als investering. Er vinden bovendien nog altijd innovaties in de blockchain van Bitcoin plaats.

2. Ethereum (ETH)

Zoals gezegd horen ook de grote namen nog altijd bij de beste cryptomunten waarin je kan investeren. Dat geldt dus net zo goed voor Ethereum. Een belangrijke reden hiervoor is dat deze crypto zoveel meer is dan een betaalmiddel.

Bovendien komen er ook steeds weer nieuwe mogelijkheden bij. Ethereum wil een grote rol spelen in een decentraal internet en heeft daarom volgens veel kenners een hele grote toekomst voor zich.

Er zij allerlei interessante mogelijkheden die je in het oog moet houden. Die kunnen de koers namelijk zeker gaan beïnvloeden in de komende jaren. De opkomst va NFT’s is daar een voorbeeld van.

Ethereum is een voorbeeld van een cryptomunt die deze wereld veranderd heeft. Dat komt omdat het platform heel anders was dan dat van andere cryptomunten tot op dat moment. Het belangrijkste doel van Ethereum was dan ook decentralisatie van zoveel mogelijk zaken op internet.

Dat moest gebeuren door over te stappen van servers naar nodes. Ethereum is inmiddels veel meer dan een cryptovaluta. Het is ook een plek voor decentrale apps.

Daarnaast wordt het veel gebruikt voor bijvoorbeeld NFT’s. Ook smart contracts kunnen worden opgesteld. Zo is het dus daadwerkelijk mogelijk om steeds meer diensten zo aan te pakken.

Er zijn dan ook veel redenen om voor Ethereum te kiezen als je de beste cryptocurrency om in te investeren zoekt. Zo is het naast een digitaal betaalmiddel ook een platform voor apps. Daardoor heeft het aantrekkingskracht op allerlei sectoren.

Een belangrijk punt als het om Ethereum gaat is dat er ook steeds nieuwe innovaties en ontwikkelingen worden gedaan. Daardoor blijft het relevant en interessant.

Dat ook voor iedereen duidelijk is waar de ontwikkelaars naartoe willen en wat de stappen zijn, maakt het ook wat aantrekkelijker dan veel andere crypto’s. Ook zijn er steeds meer bedrijven die met Ethereum willen werken op allerlei verschillende manieren.

3. Cardano (ADA)

Een andere grote naam tegenwoordig, is Cardano. Als het gaat om de beste cryptomunten voor 2024 dan is het zeker de moeite waard om je eens in deze altcoin te verdiepen. De valuta kan zich namelijk nog niet meten met Bitcoin en Ethereum, maar heeft volgens de kenners wel de potentie om dat te kunnen.

Dat maakt het dus ook wel heel interessant om als investeringsobject te dienen. Zeker ook omdat de munt al veel aandacht heeft gegenereerd. Het project is peer-reviewed zoals dat heet. Dit betekent dat specialisten er hun mening over hebben gegeven en die is positief.

Cardano is nog relatief jong. In 2017 werd de cryptomunt pas gelanceerd. Wel was er direct vanaf het eerste moment al een bepaalde mate van succes. De specialisten achter de munt, allemaal met een wetenschappelijke achtergrond, wisten vele miljoenen op te halen bij de lancering.

Waardoor de waarde van de munt dus ook binnen een paar maanden als een raket omhoog schoot. Een belangrijke reden hiervoor was ook dat al snel werd ingezien dat deze cryptomunt toch wel anders is dan de voorgangers. Er is dus meer mee mogelijk, vooral ook in complexe industrieën. Dat maakt de munt dus ook de moeite waard.

De voordelen van Cardano maken het dan ook één van de beste cryptomunten. Zo is het platform betrouwbaarder. Dat komt door het Proof of Stake principe dat gebruikt wordt. De nodes spelen een belangrijke rol in de veiligheid.

Het systeem is bovendien uit twee lagen opgebouwd. Dit zorgt voor meer stabiliteit en samenhangen. Ook een voordeel is de energiezuinigheid van de blockchain.

Dit kan veel bewuste investeerders aantrekken en de vraag alleen maar groter maken. Ook het feit dat Cardano schaalbaar is speelt daar een rol in. Bovendien is er bij deze munt veel aandacht voor de privacy van de gebruikers op het netwerk.

4. Litecoin (LTC)

De cryptomunt Litecoin is één van de oudere spelers op de markt. Deze coin kwam namelijk in 2011 al op de markt. Het was daardoor één van de eerste altcoins die naast Bitcoin naam maakte. Destijds richtte het zich vooral op sneller en voordeliger zijn dan de concurrent.

Tegenwoordig is Litecoin nog altijd relevant. Het is daarom ook zo dat door veel specialisten wordt gesteld dat het nog altijd interessant is om in deze munt te investeren.

Litecoin is bijvoorbeeld één van de cryptomunten die al op verschillende plekken als betaalmiddel wordt geaccepteerd. Dit is een belangrijke factor voor het spel van vraag en aanbod.

Een reden waarom Litecoin als één van de beste cryptomunten voor 2024 wordt gezien is het groot aantal voordelen. Zo is het veel sneller in het verwerken van transacties dan veel concurrenten. Dit gaat ook veel sneller dan met chartaal of giraal geld. Daar komt bij dat er nauwelijks transactiekosten aan verbonden zijn.

Dat maakt het dus ook een gunstig investeringsobject om voor te gaan. Dit zal veel mensen aantrekken, wat de vraag weer groter maakt, waardoor de waarde dus ook goed kan stijgen. Dat zou het een goede investering kunnen maken. De blockchaintechnologie rondom Litecoin staat bovendien bekend als zeer veilig.

Wanneer je kijkt naar de toekomst van Litecoin, dan ziet die er zeer gunstig uit. Het decentrale karakter is voor deze munt nog iets verder uitgediept. Er is niemand die centraal invloed kan uitoefenen. Aan de andere kant kan iedereen onderdeel worden van het Litecoin-netwerk.

Dit maakt het dus ook heel interessant. Neem je de lage kosten en snelle afhandeling daarbij, dan is wel duidelijk waarom er na al die jaren nog altijd veel toekomst voor deze munt is.

In dat opzicht is het ook een voordeel dat het netwerk schaalbaar is. Het is groter dan dat van Bitcoin of Ethereum en kan veel meer transacties per seconde aan.

5. Ripple (XRP)

Een andere naam die al wat langer rondgaat is die van Ripple. Dit was één van de eerste munten in de cryptowereld die zich richtte op het mogelijk maken van nog snellere en nog goedkopere betalingen op een platform.

Daarvoor is gekozen voor een peer-to-peer netwerk met een digitaal betalingsprotocol. Doordat dit anders werkt dan veel van de andere digitale coins, is het ook nu nog één van de beste cryptomunten om in te investeren.

Omdat het zich op betalingen richt, wil het banken niet buitenspel zetten, maar er juist mee samenwerken. Dit is dus een andere benadering dan die van de concurrentie.

Interessant om te zien is dan ook dat veel bedrijven in deze sector de samenwerking al zoeken. Denk aan American Express en de Santander Bank. Ripple is één van de weinige crypto’s die geen gebruikmaakt van blockchain.

In plaats daarvan heeft het een eigen platform dat bekendstaat als RPCA. Dit is ook een belangrijke reden waarom de kosten bij deze cryptomunt vaak wat lager zijn. Ook is het zo dat op deze manier gezorgd is dat het energieverbruik wat lager is. Dit is natuurlijk ook gunstig voor de lange termijn en kan de koers helpen opdrijven.

Ripple heeft de nodige voordelen te bieden waardoor het één van de beste cryptomunten om in te investeren blijft. Zo is de snelheid van de transacties nog altijd heel hoog. Dit komt ook doordat voor een eigen platform is gekozen en niet voor de blockchain.

Een ander belangrijk pluspunt van Ripple is dat het net wat veelzijdiger is. Het probeert een toevoeging te zijn op de huidige betaalsystemen, in plaats van een vervanger.

Er is dus meer mee mogelijk dan alleen het doen van crypto transacties. Dit is ook een belangrijke reden waarom de transactiekosten zo lekker laag zijn. Dit levert jou als investeerder meer op.

6. The Sandbox (SAND)

Er komen ook nog altijd nieuwe cryptovaluta’s bij. Ook die maken natuurlijk aanspraak op de titel van beste cryptomunten voor 2024. Het is dan wel belangrijk dat ze iets anders te bieden hebben dan de munten die er al zijn. The Sandbox is daar een goed voorbeeld van.

De prijs van The Sandbox maakt daardoor ook een afwijkende ontwikkeling door. Er zitten best wel wat hoge pieken tussen. Daardoor wordt het interessant om als day trader op korte termijn voor je kans te gaan. Dit gaat dus wel enigszins in tegen het idee dat je geduld moet hebben en met een lange termijn visie moet werken.

The Sandbox heeft veel raakvlakken met NFT’s en de Metaverse. Dit zijn digitale ontwikkelingen waar hoge verwachtingen van zijn. Daardoor is het dus ook niet vreemd dat deze coin zich nu al nestelt tussen al die bekende grote namen.

Je kan er bijvoorbeeld transacties mee doen in een digitale wereld door er stukken land mee te kopen. Ook is het een zogenaamde play to earn coin.

Door het spel te spelen kan je aan meer munten SAND komen. Wat dus ervoor zorgt dat je vermogen ook groeit. Zonder dat je hoeft te kopen. Dat kan dus op termijn bij verkoop veel opleveren.

Het doen van een voorspelling over de lange termijn van The Sandbox is wel enigszins lastig. Het hangt sterk af van hoe de verschillende factoren zich gaan ontwikkelen of deze coin nog interessanter wordt en nog meer gaat opleveren.

Het is in ieder geval zo dat de munt de afgelopen tijd flink in de lift zat. Wat de kenners dus ook positief stemt over wat er allemaal nog meer mee mogelijk is. Als investeerder kan je daar dus ook je voordeel mee doen, juist door vroeg in te stappen. Bij eerdere munten zoals Bitcoin en Ethereum bleek dit een succesvolle tactiek.

7. Chainlink (LINK)

Chainlink is ook weer een voorbeeld van een cryptovaluta die het anders doet dan de concurrentie. Dat deze ook nu weer op de lijst van beste cryptomunten voor 2024 staat is dan ook niet vreemd te noemen. Deze munt wordt vooral aantrekkelijk gevonden omdat het zich zo sterk richt op smart contracts.

Hierin zijn belangrijke ontwikkelingen gaande en dat maakt juist Chainlink voor investeerders een munt om scherp in de gaten te houden. Smart contracts zijn digitale contracten die niet hoeven worden opgesteld met de hulp van menselijke tussenpersonen. In dat opzicht is het dus dezelfde manier van werken als bij decentrale betalingstransacties.

Chainlink werkt met een systeem waarbij de uitkomst wordt gebaseerd op meerdere chainlinks. Daardoor zijn de uitkomsten altijd objectief. Omdat chainlink gegevens uit de echte wereld haalt, is er dus een mooie brug tussen de online en offline wereld.

Dit is dan ook precies waar smart contracts voor bedoeld zijn. Het team achter Chainlink heeft daarbij ook een eigen reputatiesysteem. Dit is belangrijk want op die manier wordt gezorgd dat de data uit de buitenwereld veilig en betrouwbaar is. Dit betekent dat de smart contracts dus ook op een veilige manier te gebruiken zijn. Het verklaart ook direct waarom er veel interesse voor is.

Een belangrijke reden waarom Chainlink één van de beste cryptomunten is, is de betrouwbaarheid van het systeem. Door de zaken die ingebouwd zijn is het heel veilig. Dit zorgt er ook voor dat de gebruikers veel vertrouwen hebben in de manier van werken op dit platform.

Het is bovendien ook een transparant netwerk door het decentrale karakter. Ook draagt eraan bij dat er veel mee gewerkt wordt. Chainlink is bovendien niet uit op concurrentie, maar op samenwerking. Wat dus de potentie alleen maar groter maakt en daardoor dus investeerders ook meer kan opleveren. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden met deze techniek.

8. Apecoin (APE)

Apecoin is een nieuwe speler die zich in de wereld van de cryptocurrencies begeeft. Wel is het al sinds de eerste week na lancering één van de top 100 munten waar in gehandeld wordt. De coin is sindsdien eigenlijk alleen maar aan het stijgen.

Wat het dus wel heel interessant maakt om te bekijken of er voor jou ook iets aan te verdienen valt. De munt is bijvoorbeeld al enkele tientallen euro’s waard geweest in de eerste weken na de lancering. Sindsdien hangt de koers tussen 10 en 15 euro. Dit is belangrijk, want dat maakt de instap dus nog altijd aantrekkelijk.

Apecoin is vooral interessant geweest omdat er veel hype omheen hing. Hype en aandacht is belangrijk om de waarde voor een cryptomunt op te voeren. Dat betekent dus ook dat er best wel kansen liggen dat er in de toekomst nog meer gaat gebeuren.

Dat maakt de vraag of het één van de beste cryptomunten voor 2024 is dus ook meer dan de moeite waard. De schommelingen in de prijs kunnen namelijk juist ook zorgen dat je er als investeerder een goede winst mee boekt. Mits je maar zorgt dat je op het juiste moment instapt en uitstapt. Zo verdien je eraan.

De voorspellingen voor de toekomst lijken ook gunstig. Wanneer je naar de analyses van experts kijkt, dan zie je dat een koers die naar recordhoogte gaat, boven 28 dollar, wel als een serieuze optie.

Een rendement van tientallen procenten lijkt nog altijd mogelijk. Zeker ook omdat er nog altijd investeerders zijn die naar deze coin toe lijken te trekken.

Het is vooral belangrijk om even goed te bekijken welke mogelijkheden er liggen en hoe alles zich ontwikkelt. Wanneer je er op een verstandige manier mee omspringt, dan is de kans dat je er geld aan overhoudt door een goed rendement zeker aanwezig.

9. Solana (SOL)

Solana is één van de nieuwste spelers in de wereld van blockchain en crypto. De munt werd in 2020 op de markt gebracht. Nu is het dus al één van de beste cryptomunten. Ook Solana richt zich op het bieden van decentrale apps en dergelijke toepassingen.

Het zit dus in dezelfde hoek als spelers zoals Ethereum en Cardano. Alleen doet het de dingen dan natuurlijk wel op een eigen manier. De enorme snelheid en de schaalbaarheid maken deze cryptomunt heel interessant voor zowel gebruikers als investeerders. Dit zijn dan ook de kenmerken waarmee het een groot verschil weet te maken.

Er zijn genoeg pluspunten te noemen aan Solana als cryptomunt. Zo is het decentraal op de manier zoals dat bedoeld is. Daarnaast heeft het een hele grote capaciteit. De kosten voor de transacties zijn ook goed laag te houden. Dat is belangrijk, want daar is een groot verschil mee te maken.

Hoe lager de kosten blijven, hoe hoger het rendement kan uitpakken. Dat maakt het dus ook net wat aantrekkelijker om voor Solana te gaan dan voor veel andere cryptomunten die op de markt zijn. Er is bovendien veel vraag naar. Ook het spel van vraag en aanbod drijft de prijs altijd goed op. Dit is dus gunstig.

Een andere reden waarom Solana tot de beste cryptomunten om in te investeren wordt gerekend is de verwachting die ervan wordt afgegeven. De grens van 500 euro komt bijvoorbeeld al in zicht. In de komende jaren, 2024, 2025 of 2026 zal deze grens geslecht worden denken specialisten.

Het is echter vooral belangrijk om te weten dat analisten er nog veel meer van verwachten. 500 dollar is niet de grens van de mogelijkheden. Dat betekent dat op tijd instappen ook heel veel kan opleveren. Voor investeerders is dit belangrijk, want uiteindelijk is die groei in waarde waar het om gaat.

10. Enjin (ENJ)

Het is ook aantrekkelijk om te zien dat er een naam tussen staat die nog nauwelijks bekend is bij het grote publiek. Toch kan je stellen dat Enjin bij de beste cryptomunten hoort. Munten die nog geen groot publiek hebben bereikt kunnen juist heel interessant zijn.

Vooral ook omdat je dan nog tegen een hele gunstige koers kan kopen. Waardoor je er dus ook veel meer aan kan verdienen als het stijgen van de prijs eenmaal is begonnen. Zo zijn de Bitcoin- en Ethereum-rijken immers ook ooit begonnen toen die cryptomunten pas net op de markt kwamen.

Het is belangrijk om te weten waar de aandacht voor Enjin eigenlijk vandaan komt. Het is een cryptomunt die zijn oorsprong in Singapore kent. Zo is dit ook niet het enige wat dit IT-bedrijf op de markt heeft gebracht.

Opvallend is dat de coin al heel lang actief is, namelijk al sinds 2009, maar tot nu toe behoorlijk onopgemerkt bleef. Dat komt doordat deze veel voordelen heeft in de gamewereld en de metaverse.

Je kan er in digitale omgevingen gemakkelijk mee afrekenen. Omdat dit een steeds belangrijkere rol in de wereld gaat spelen, is het dus ook niet gek dat Enjin meer en meer momentum krijgt.

De redenen waarom Enjin bij de beste cryptomunten van 2024 hoort zijn dus duidelijk. Het is een heel geschikte optie voor blockchain gaming. Dit is een industrie die nu al meer dan 150 miljard dollar waard is en alleen maar groeit.

Er worden daarnaast steeds meer samenwerkingen met Enjin gezocht, ook door grote bedrijven. Daardoor wordt de vraag dus ook steeds groter en de waarde ook hoger.

Daarnaast vinden er innovaties plaats die de bruikbaarheid in games alleen maar groter maken. Dit betekent dus dat er meer en meer mogelijk wordt. De kans dat er dus op termijn een grote rol voor Enjin is weggelegd, is behoorlijk groot te noemen.

Conclusie

Ben je op zoek naar de beste cryptomunten voor 2024? Dan kan je die op allerlei vlakken vinden. De grote munten van weleer zoals Bitcoin en Ethereum zijn nog altijd interessant om in te investeren. Daar is nog altijd voldoende rek in de koers om er goed aan te kunnen verdienen.

Dat geldt zelfs ook voor een oudgediende in de markt zoals Litecoin. Het zijn bovendien redelijk veilige investeringen omdat de namen van deze munten inmiddels gevestigd zijn. Er vindt meer regulering plaats en je kan er zeker van zijn dat er veel vertrouwen in is. Er zijn echter ook andere mogelijkheden.

Zo zijn cryptomunten die ook bezig zijn met decentrale apps en het aanbieden van smart contracts ook meer dan de moeite waard te noemen. Daar is meer en meer aandacht voor tegenwoordig. Veel cryptomunten borduren voort op wat met Ethereum in gang is gezet.

Ook dit zijn aantrekkelijke cryptomunten. Denk dan bijvoorbeeld aan spelers op de markt zoals Solana en Cardano. Die zijn nog betrekkelijk jong, maar kunnen wel al het nodige bieden.

Ze staan al flink in de aandacht en voor slimme investeerders is er dus ook het nodige mee te verdienen. Dit kan ook interessant zijn. Tot slot is er nog de groep cryptomunten die interessant is in de wereld van gaming en de metaverse.

Dit zijn namelijk digitale groeimarkten waar al veel geld in omgaat. Dat aandeel in de wereldeconomie wordt alleen maar groter. Waardoor het dus ook alleen maar interessanter wordt om te bekijken wat de mogelijkheden ermee zijn.

Het is bijvoorbeeld zo dat munten zoals Apecoin en The Sandbox nu al tot de top honderd van best scorende cryptomunten behoren. Wanneer je dus de ontwikkelingen en het nieuws op dit vlak in de gaten houdt, kan je er ook een hele goede slag mee slaan.

Direct aan de slag bij de grootste en goedkoopste exchange van Nederland

Zoals je wel hebt kunnen lezen is het belang voor het kiezen van de juiste cryptomunt(en) erg belangrijk. Zo ook voor het kiezen van de juiste crypto broker/exchange.

Zo moet een broker onder andere veilig zijn met een eenvoudig platform dat voor iedereen makkelijk te handelen is, maar zo ook moet je er kunnen beleggen tegen lage kosten.

Wanneer jij hier hetzelfde over denkt, dan kunnen wij het bedrijf Bitvavo aanraden. Dit is op het moment van schrijven de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland. Waarom dit zo is lees je hieronder:

 • Overzichtelijk platform voor zowel beginners als gevorderde
 • Je koopt veilig en snel jouw cryptomunten
 • Geavanceerde interface om te kunnen traden
 • Maximaal 0.25% handelskosten
 • Eenvoudig met iDeal betalen
 • Grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland
 • Handige app om overal te wereld te kunnen handelen
 • Nederlandse klantenservice
 • Toegang tot 200+ cryptomunten
 • Over de eerste EUR 1000 handelen betaal je geen handelskosten

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en start met EUR 1000 GRATIS handelen >>

(Let op! 7 dagen geldig over de eerste EUR 1000 handelen na het aanmaken van jouw account)

Helemaal nieuw in de wereld van crypto? Eerst leren daarna pas investeren

Begin je net met het investeren in crypto, dan raden wij altijd aan om eerst te leren en daarna pas te gaan investeren. Waarom wij dit altijd aanraden en het zeker in het begin belangrijk is lees je hieronder.

Wanneer je wilt gaan beleggen in cryptocurrency kom je in een wereld waarin nog veel dingen nieuw zijn en waar voor veel mensen termen voorbij komen waarvan ze nog nooit hebben gehoord.

Er valt nog heel veel te ontdekken en dat is natuurlijk niet zo vreemd, want dit soort zaken leer je sowieso niet op school en de markt is nog jong. Het is een markt die heel volatiel is en grote koersschommelingen kent. Zo kan de koers op een dag makkelijk met 30% stijgen, maar ook net zo makkelijk weer dalen.

Het is daarom belangrijk om zoveel mogelijk van deze markt af te weten en te leren om daarna pas te gaan investeren. Je legt voor jezelf dan eerst een goede basis om daarna veel betere doordachte keuzes te gaan maken. Waardoor je jouw geld niet zomaar ergens in stopt waarvan je niet eens het bestaan vanaf weet.

Doe daarom altijd goed eerst jouw eigen onderzoek voordat je in bepaalde cryptomunten gaat investeren. En bepaal aan de hand daarvan jouw eigen strategie. Alleen hoe ga jij dit allemaal leren? Dat is natuurlijk een hele goede vraag!

In het begin liepen wij hier natuurlijk ook tegenaan en waren veel dingen voor ons ook onbekend. Totdat wij in aanraking waren gekomen met een cryptocurrency beginnerscursus onder de naam Money Mastery – Crypto Masterclass van AllesOverCrypto. Deze crypto cursus gaat jou van A tot Z leren hoe jij succesvol kunt gaan worden in het investeren van crypto.

Het is een cursus die gemaakt is door Patrick Suiker en Derek Westra. Beide mannen hebben al een geruime tijd ervaring in de crypto wereld en de nodige successen behaald. Al deze kennis delen zij graag met jou in hun hele uitgebreide cursus.

Doordat hun het pad al bewandelt hebben gaat jou dat al veel beginnersfouten maken schelen. Wil je hier meer over te weten komen dan kunnen wij aanraden hun gratis exclusieve online bitcoin training te volgen. Wat je hierin onder andere leert lees je hieronder:

 • De basis van crypto
 • Op welke manier jij de beste cryptomunten kunt gaan vinden
 • Hoe jij jouw cryptomunten veilig kunt bewaren
 • Welke strategie jou gaat helpen geld te verdienen
 • Een munt ontdekken waar veel potentie in zit
 • Starten met het aankopen van jouw eerste crypto voor EUR 1

Volg hier de gratis online Bitcoin training >>

Wij wensen jou heel veel succes met jouw crypto avontuur en aan het bouwen van een mooi vermogen! Probeer altijd wanneer je al wat verder bent met beleggen wat spreiding aan te brengen in jouw portfolio.

Beleg bijvoorbeeld ook wat in assets zoals aandelen, opties, obligaties, goud, zilver, nft’s of vastgoed. Zo kan je de risico’s wat beperken en slaap je een stuk beter!

Heb je nog vragen na het lezen van ons artikel? Laat dan onderaan deze pagina zeker even een reactie achter!

Profiteer van een Exclusieve Bitvavo deal: Tijdelijk 10.000 euro gratis handelen. Claim nu! >>

chris
Op Online Crypto Revolutie helpen wij zowel beginnende als gevorderde crypto beleggers met de juiste stappen om succesvol te gaan leren beleggen in cryptocurrency. En zo stap voor stap te werken aan het behalen van mooie rendementen. Wij delen graag zoveel mogelijk waardevolle tips en technieken waarmee jij direct aan de slag kunt om dit succesvol toe te gaan passen. Zo leer je precies wat wel en niet werkt.

Gerelateerde berichten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *