NFT Secrets Review Mitchel Van Duuren: Ervaringen + Beste NFT Cursus? [2024]

Ga Jij Met Deze Cursus Succesvol NFT's Leren Flippen?

Gemiddelde leestijd: 74 minuten
nft secrets cursus logo linker zijkant

Je bent op deze NFT Secrets review gekomen om meer te weten te komen over de NFT cursus van Mitchel van Duuren van Ondernemer.nl. Met grote kans ben je aan het overwegen om te gaan investeren in nft’s. Dan ben je op dit moment zeker niet de enige meer.

Je merkt dat al steeds meer mensen hierin geïnteresseerd raken. Maar in verhouding tot crypto ben je er nog heel erg vroeg bij. Als voorbeeld geeft investeringsfirma Grayscale aan dat 55 procent van de Bitcoin-investeerders begonnen is in 2021.

Dat betekend dat bijna de helft van de mensen al eerder was begonnen. Eigenlijk het moment waarop jij nu in aanraking bent gekomen met NFT’s. Omdat beleggen vele risico’s kent en er over NFT’s nog heel veel te leren valt is het volgen van een cursus zeker een aanrader.

Zo leer je in de NFT Secrets cursus alles over ‘non-fungible tokens’ en de strategieën die je kunt toepassen om succesvol te handelen in NFT’s. Is deze cursus de moeite waard? In deze review geven wij daar graag antwoord op en zo ook delen wij onze eigen ervaringen en uiteraard van andere cursisten.

Lees hieronder snel verder!

In deze review gaan we in op alle aspecten die NFT Secrets van Mitchel van Duuren jou te bieden heeft. Dat wil zeggen dat je zo uitgebreid mogelijk wordt geïnformeerd over de verschillende aspecten van deze cursus.

Het is dus geen investeringsadvies, maar puur informatie. In de komende alinea’s vertellen wij wat je allemaal kunt verwachten van NFT’s. De volgende onderwerpen komen aan bod:

Wat kun je verwachten van deze NFT Secrets cursus review?

Laten we om te beginnen globaal kijken naar NFT Secrets. Deze cursus gaat meteen goed van start. Jouw kennis wordt eerst flink opgefrist met informatie met betrekking tot wat NFT precies is. Daarnaast leer je waarom je in NFT zou moeten investeren.

Natuurlijk is het van belang om te weten wat de meerwaarde is van een NFT. In het verlengde hiervan krijg je verder ook mee wat de relatie is tussen crypto en NFT. Dit kun je zien als een bepaald mechanisme om het totaalbeeld te kunnen snappen.

Investeren in crypto houdt in dat je de bepaalde kennis goed onder de knie moet hebben. Zo moet je verschillende begrippen eerst begrijpen voordat je aan de slag gaat.

Ook is het belangrijk om altijd kalm en rationeel te handelen. Laat je vooral niet leiden door emoties. Als je dat niet in staat ben te doen, dan begrijp je wel dat het wellicht fout voor je kan aflopen.

Alle ins- en outs over NFT Secrets

In deze review komt alles wat je moet weten over NFT Secrets aan bod. Lees snel verder om erachter te komen wat je allemaal met deze cursus kunt doen.

We kunnen alvast een tipje van de sluier oplichten: je zal positief worden verrast. Na de cursus te hebben gevolgd heb je een schat aan kennis die je direct zal kunnen toepassen om NFT te kunnen begrijpen en een start te maken in het handelen hiervan.

Is het wel of geen goed idee om te investeren in NFT’s?

Is het wel of geen goed idee om te investeren in NFT’s? Dat is een van de vragen die in deze review aan bod komt. En het maakt ook deel uit van de NFT Secrets cursus. Om deze vraag te beantwoorden moet je weten hoe de relatie is tussen crypto en NFT.

Minstens zo belangrijk is om je te verdiepen in de toekomst van NFT. Deze cursus van Mitchel van Duuren behandelt het allemaal uitgebreid. Deze informatie kun je vervolgens gebruiken om al dan niet te beslissen in NFT te investeren.

NFT Secrets geeft je dan ook alle handvatten mee om een gedegen beslissing te nemen wanneer het om investeren in nft’s gaat. Het is dus zeker de moeite waard om aan zo een cursus mee te doen, indien je op kort termijn graag wil investeren in nft. 

Discord

Een ander belangrijk aspect van de cursus die behandeld wordt is wat een discord precies is. Een discord is namelijk een belangrijk aspect binnen het NFT gebeuren. Het onderwerp is belangrijk om NFT op een integrale manier te kunnen begrijpen.

Kort samengevat is Discord een social media platform en chatprogramma waar nft en crypto liefhebbers met elkaar kunnen communiceren. In de NFT Secrets cursus leer je er van alles over.

Maak er vooral gebruik van

Een discord van de meest belangrijke begrippen uit de NFT wereld. Uiteraard is het altijd goed als je kennis hebt over de verschillende termen die je zeker moet kennen. Een Discord kun je zien als een soort van chatservice.

Binnen zo een chatservice kun je met verschillende mensen chatten die bezig zijn met een NFT-project. Van zo een platform kun je dankbaar gebruik maken. Een van de voordelen is dat je je netwerk kan vergroten en gebruik kan maken van eventuele adviezen die er gegeven wordt.  

Meerwaarde van deze cursus

Vervolgens volgt er in deze review een gedeelte waar er wordt aangegeven waarom deze NFT-cursus zo uniek is. Hier krijg je dan een duidelijk beeld wat de exclusieve meerwaarde is.

Alvorens er hierop wordt ingegaan wordt er in deze NFT Secrets Review een accurate weergave gegeven over de verschillende ervaringen van NFT.

Alle voor- en nadelen op een rij

De verschillende voor- en nadelen van NFT komen ook aan bod tijdens deze review, net als voor welke doelgroepen deze cursus geschikt is. Op die manier zie je meteen of het wel of niet voor jou geschikt is. Uiteraard krijg je verder ook de informatie door wat de kosten zijn voor deze cursus.

Je kan dan goed inschatten of je nog meer moet sparen of dat je de mogelijkheid hebt om mee te doen. Wij hopen jou in deze review voldoende inzicht te verschaffen in deze cursus, zodat je uiteindelijk zelf een goede keuze kan maken.

Tot slot: meest gestelde vragen over deze cursus

Deze NFT Secrets review wordt afgesloten met een eindconclusie. Dat wil zeggen dat we alle relevante zaken op een rijtje zetten. Aan de hand van de eindconclusie krijg je een beter beeld van deze NFT-cursus.

Naast de eindconclusie worden de meest gestelde vragen ook belicht. Deze kun je raadplegen als je een vraag hebt. Wellicht heb je dan meteen je antwoord.

Daarnaast wordt er ook een toelichting gegeven over hoe je aan de slag kunt gaan met een mooie korting. Daarmee kun je besparen op jouw uitgaven en dat is natuurlijk wel zo fijn. We raden dan ook zeker aan om hiervan gebruik te maken.

Over Mitchel van Duuren de oprichter van de NFT Secrets cursus

mitchel van duuren nft secrets
Mitchel van Duuren

Wil je alle ins- en outs weten over de wondere wereld van nft’s? Dan is het zeker geen slecht idee om de NFT Secrets cursus te volgen. Hierbij leer je alles over het fenomeen ‘Nun Fungible tokens’.

Maar voordat we daar uitgebreid van wal over steken, eerst aandacht voor degene die de cursus heeft bedacht: Mitchel van Duuren.

Wie voor het eerst een foto ziet van deze ondernemer ziet een man met een positieve uitstraling die pure levenslust uitstraalt. Hij is de afgelopen jaren dan ook zeer succesvol geweest met zijn bedrijven.

Hij is iemand die graag de trends volgt en hier blijkbaar een neus voor heeft als wij de resultaten zien die hij de laatste jaren behaald heeft.

Je merkt dan ook dat hij iemand is die zich er helemaal in vastbijt en er echt voor gaat. Hieronder vertellen wij jou graag meer over zijn successen.

Miljoenenbedrijven van een ‘hippiemiljonair’

Van Duuren heeft maar liefst vier miljoenenbedrijven opgericht. De laatste onderneming verkocht hij voor een miljoen euro. In 2020 gooide Van Duuren het over een andere boeg.

Hij kocht een landgoed van maar liefst 80.000 vierkante meter om een rustig bestaan te leven met zijn vrouw en drie kinderen.

Zijn succesvolle bestaan als ondernemer én bijzondere levenshouding heeft Van Duuren de bijnaam ‘de Hippiemiljonair’ opgeleverd.

Onafhankelijke ondernemer met een positieve mindset

Mitchel is een onafhankelijke ondernemer die al jaren aan de weg timmert. Hij is de grote motor achter verschillende grote bedrijven. Enkele van deze bedrijven zijn de onder andere meal.com, Foodie. Deze heeft hij in het jaar 2019 verkocht voor 3.5 miljoen euro.

En er zijn nog veel meer bedrijven die we aan het rijtje kunnen toevoegen. Dit laat wel zien dat het om een individu gaat die niet enkel op zoek is naar het geld van zijn cursisten. Hij wil mensen écht iets leren. Mitchel zei zelf op Ondernemer.nl daar het volgende over:

“Of dat nu is met betrekking tot hun gezondheid, of het behalen van business succes, er is niks leukers dan een berichtje te krijgen van iemand waarvan zijn / haar leven op een positieve wijze veranderd is nadat ze in aanraking zijn gekomen met één van mijn producten of diensten.”

Steeds meer interesse in NFT’s

De laatste tijd richt Mitchel zich steeds meer op NFT’s. In zijn poging om meer over NFT te leren, ontdekte de ondernemer dat er zeer weinig tot geen NFT-cursussen zijn.

Dit is een van de drijfveren geweest om mensen een platform te geven hoe succesvol te worden met het kopen- en verkopen van NFT’s. Uiteindelijk leidde dit tot de geboorte van NFT Secrets.

Hoe is de NFT Secrets cursus ingericht?

De NFT Secrets cursus richt zich primair op mensen die graag willen leren over het kopen en verkopen van NFT. In deze uitgebreide cursus leer je stap voor stap hoe je dat kunt doen. Mitchel is al enige tijd bezig om NFT’s te kopen en te verkopen. Hierdoor kan hij je het best aangeven wat je wel en niet moet doen.

Enkele zaken die je wordt bijgebracht is hoe je de trends kunt herkennen. Verder leer je hoe je de risico’s op een tactvolle manier kunt minimaliseren. Dit vergroot de kans om winsten te maken en is dus zeer nuttig. Het mooie ervan is dat je allerlei praktische voorbeelden krijgt waar je meteen wat van leert.

nft secrets cursus dashboard
NFT Secrets cursus dashboard

Eigen koop- en verkoopstrategieën

Daarnaast maakt Mitchel gebruik van eigen koop- en verkoopstrategieën om zijn onderwerpen toe te lichten. Dit vinden wij een belangrijk en leerzaam onderdeel van de cursus.

Voordat je begint met het kopen en verkopen van NFT moet je natuurlijk eerst de basis onder de knie hebben. Van Duuren brengt je alle basisbeginselen bij. In het verlengde hiervan leer je ook NFT’s identificeren die enorm in waarde kunnen stijgen.

Ongelimiteerd cursus tot de NFT Discord community

Een leuke meevaller van deze cursus is dat je ongelimiteerd toegang krijgt tot de NFT Discord community. In deze gemeenschap kun je vragen stellen aan andere nft investeerders.

En regelmatig worden verschillende succesverhalen van verschillende mensen op dit platform gedeeld. Die zijn interessant om te lezen en heel inspirerend. Natuurlijk kun je ook ervaringen met elkaar delen. Wie weet levert het je wel leuke nieuwe vrienden of kennissen op!

Wat zijn NFT’s?

Voordat je begint met een NFT-cursus zoals deze is het natuurlijk goed om eerst te weten wat NFT’s inhouden. Anders heeft het totaal geen zin om te beginnen. Een NFT kan het best omschreven worden als een eigendomscertificaat en ook wel een non-fungible token genoemd.

Op het moment dat je een NFT koopt, heb je de mogelijkheid om deze in een digitale portemonnee op te slaan en deze te versleutelen. Dit houdt in dat je NFT in een openbare blockchain is opgeslagen.

Het unieke van dit is dat jij alleen toegang hebt tot de locatie waar het is opgeslagen. Het komt erop neer dat je NFT kan zien als een digitaal eigendomscertificaat. Zo’n certificaat wordt bewaard in een blockchain zoals eerder aangegeven.

Unieke tokens in allerlei soorten en maten

Wie het laatste NFT nieuws op de voet volgt, kan simpelweg niet om NFT’s heen. Deze tokens zijn uniek en kunnen niet worden gedupliceerd. En ze zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar, of je nu handelt in schilderijen, objecten, voetbalplaatjes of munten. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wat is de grootste overeenkomst tussen crypto en NFT’s?

Je vraagt je misschien af wat de overeenkomst is tussen crypto en NFT’s. Natuurlijk zijn ze onderdeel van dezelfde wereld. Bovendien is het concept van NFT’s zeer vergelijkbaar met het concept van cryptocurrency. Beide zijn het gedecentraliseerde netwerken waar transacties worden gedaan met behulp van een cryptografische token.

Wat zijn de verschillen tussen cryptocurrencies en NFT’s?

Een groot verschil tussen NFT’s en andere cryptocurrencies is dat NFT’s niet worden gecontroleerd door een centrale autoriteit. In tegendeel, ze worden gedistribueerd onder gebruikers.

Dit betekent dat er geen centrale organisatie is die willekeurig kan beslissen hoe ze moeten worden gedistribueerd. Dit maakt ze veel veiliger dan de meeste andere vormen van cryptocurrency.

NFT betekent niet altijd auteursrecht

Wat wel opgemerkt moet worden is dat je haast van alles een NFT kunt maken. Maar iets dat ook zeker benadrukt moet worden is dat het kopen van een NFT niet perse wil zeggen dat je auteursrecht op het object hebt. Dit hangt namelijk af van het soort NFT die je hebt gekocht. 

‘Nobody else ever changed the world by doing what everyone else was doing’

– Ondernemer en miljardair Mark Cuban

Waar kun je NFT’s traden, kopen of verkopen?

NFT’s zijn nog in hun vroege stadia van ontwikkeling, maar de potentie is enorm. Wanneer je een blik werpt op de huidige market cap van de meest populaire cryptocurrencies, zie je dat het slechts een fractie is van de waarde van alle crypto-activa die bestaan.

Dit komt omdat deze activa beperkt in aantal zijn, waardoor het lastig is voor nieuwe investeerders om mee te doen. Natuurlijk betekent dit niet dat het voor jou onmogelijk is om te investeren in NFT’s. Ten eerste is het belangrijk om een goede broker te kiezen.

Neem daar uitgebreid de tijd voor. Verdiep je in de prijs van de broker, de veiligheidsmaatregelen die het treft om jouw geld te beschermen en lees vooral reviews van eerdere klanten. Een bekende en betrouwbare marktplaats waar je terecht kunt voor NFT’s is OpenSea.

Daarover vertellen we zometeen meer. Ook is het mogelijk om eerst cryptocurrencies te kopen bij brokers als Bitvavo, Crypto.com en eToro. Vervolgens stuur je die naar jouw wallet op OpenSea en wissel je de tokens of cryptomunten om voor NFT’s.

Coinbase richt NFT Bèta marktplaats op

Onlangs maakte Coinbase bekend dat het een NFT bèta marktplaats voor een beperkt aantal klanten heeft gelanceerd. Op dit moment ondersteunt het alleen NFT’s die op Ethereum zijn gebaseerd. Betalingen vinden zodoende alleen plaats in Ether (ETH).

Geef je de voorkeur aan een uitgebreid aanbod? Dan kun je misschien beter NFT’s kopen bij Crypto.com. Zowel de website als de mobiele app heeft een betrouwbaar imago. Dagelijks handelen er dan ook miljoenen mensen over de hele wereld

OpenSea: wereldberoemde marktplaats voor NFT’s

Wanneer we het hebben over NFT’s kunnen we natuurlijk niet om dé marktplaats heen: OpenSea. Deze gedecentraliseerde app (dApp)  maakt handelen in NFT’s eenvoudiger dan ooit. Dit platform opende zijn digitale deuren in 2017 en maakte in een paar jaar tijd een ongekende groei door.

Devin Finzer en Alex Attalah uit New York stonden aan de wieg van dit fenomeen. OpenSea trok meteen de aandacht van investeerders en wist vrijwel direct 23 miljoen dollar op te halen. Dit is omgerekend meer dan 21 miljoen euro.

opensea marktplaats homepage
Homepage OpenSea marktplaats

Zeer groot platform

Dankzij deze miljoenenboost kon men voortvarend te werk met het opbouwen van het platform. Binnen een paar jaar steeg het aantal transacties met meer dan 1400 procent! Anno 2024 is OpenSea haar concurrenten ver de baas.

Het is een van de oudste, meest populaire en grootste platforms om te handelen in NFT’s en mag dan ook zeker niet onvermeld worden gelaten.

NFT’s kopen, verkopen en creëren bij OpenSea

Wie NFT’s wil kopen, verkopen en maken is bij OpenSea helemaal op zijn plek. Het is een van de weinige platformen waar je daadwerkelijk non-fungible tokens kunt creëren. In het menu vind je de optie ‘create’ en een aantal handleidingen om te beginnen met het maken van jouw eerste NFT.

Een bijzonder moment! Wat je maakt en hoe je dat doet is helemaal aan jou. De artistieke vrijheid is ongekend en dat draagt zeker bij aan de populariteit van NFT’s. Kom je er even niet uit? Gebruik dan een van de handleidingen die in het ‘Create’ menu te vinden zijn.

verkopen kopen creëren van nft's op opensea marktplaats
Zelf NFT’s kopen, verkopen en creëren op de OpenSea marktplaats

NFT’s verkopen op OpenSea marktplaats

Veel mensen vinden het geweldig om NFT’s zelf te maken. Het kost echter veel tijd en moeite, en niet iedereen heeft er behoefte aan om dagenlang met een eigen digitaal kunstwerk bezig te zijn. Gelukkig kun je ook NFT’s die al eerder zijn gecreëerd verkopen.

In dat geval dien je het te uploaden en te koppelen aan jouw wallet. Vervolgens verkoop je de NFT op de OpenSea marktplaats. Er gelden op deze plek bijna geen beperkingen wat betreft de handel in NFT’s en dat is geweldig.

Wat dat betreft is het geen verrassing dat OpenSea zich heeft ontpopt tot een grote speler op de crypto en NFT markt. Laat je vooral inspireren door dit rijtje van meestverkochte NFT kunstwerken:

 • The Merge: 81,1 miljoen euro. Een anonieme kunstenaar genaamd Pak maakte het digitale kunstwerk The Merge.
 • Everydays: The First 5,000 Days: 60,9 miljoen euro. Gemaakt door kunstenaar Beeple.
 • Human One: 26,5 miljoen euro. Ook dit kunstwerk is gecreëerd door Beeple.
 • CryptoPunk #7523: 10,4 miljoen euro
 • CryptoPunk #4156:  9,1 miljoen euro.

Wat voor digitale goederen kun je verkopen/verhandelen op OpenSea?

Volgens OpenSea is het de ‘grootste NFT marktplaats’ ter wereld. Dat lijkt geen onzin als je kijkt naar het aantal digitale goederen die te koop staan op het platform: meer dan twintig miljoen! Het aanbod van OpenSea is dan ook zeer divers.

Sommige NFT marktplaatsen hebben zich gespecialiseerd in één product, maar daar is bij OpenSea geen sprake van. Zo kun je er onder andere terecht voor verzamelitems, kunstwerken, ruilkaarten en sport tokens.

Allerlei NFT categorieën

Ben je een liefhebber van kunst en anime? Dan raden we zeker aan om eens te kijken bij de ‘Waifusion’ collectie. Verwonder je over de duizenden anime kunstwerken die in beeld verschijnen. Misschien zit er wel een kunstwerk bij die je graag wilt kopen.

Daar zul je wel flink voor in de buidel moeten tasten, want voor sommige NFT kunstwerken worden duizenden dollars gevraagd. Laat je vooral niet overweldigen door het duizelingwekkende aanbod van OpenSea. Het platform heeft haar aanbod in verschillende categorieën onderverdeeld, te weten:

 • Art
 • Collectibles
 • Domain names
 • Music
 • Photography
 • Sports
 • Trading Cards
 • Utility
 • Virtual Worlds
nft categorieën opensea
NFT categorieën op de OpenSea marktplaats

Hoe betrouwbaar is OpenSea?

OpenSea is van de ‘grote namen’ in de dynamische NFT industrie. Het viert dit jaar alweer zijn vijfde verjaardag. De afgelopen jaren heeft OpenSea een betrouwbaar imago opgebouwd. Van hacks of andere criminele activiteiten is gelukkig nog geen sprake geweest.

OpenSea heeft veiligheid dan ook hoog in het vaandel staan. Dit blijkt wel uit het feit dat alle transacties plaatsvinden met smart contracts. Op die manier worden alle veiligheidsvoordelen van blockchain optimaal benut.

Minstens zo belangrijk om te weten is dat alle NFT’s niet op het platform zelf worden bewaard, maar daarbuiten. Dit verkleint de kans op hacks aanzienlijk en dat stelt gebruikers gerust.

Welke betaalmogelijkheden biedt OpenSea?

Wij zijn overwegend positief over OpenSea, maar natuurlijk zijn er wel verbeterpunten. Zo mogen er wel wat meer betaalmogelijkheden bij komen. Helaas kun je er (nog) niet betalen met PayPal, een bankoverschrijving, creditcard en bankpas.

Misschien denk je: kun je er überhaupt dan wel een betaling verrichten? Ja hoor, maar alleen met cryptocurrencies. Wij raden aan om wat Ethereum (ETH) in jouw Metamask wallet te storten. Op een exchange zoals Bitvavo stort je heel gemakkelijk jouw Euro’s en kunt die dan eenvoudig omzetten naar Ethereum. En van daaruit stort je jouw Ethereum door naar jouw Metamask wallet.

Gebruik het digitale geld vervolgens om aankopen te doen op OpenSea. Hoewel het gebruik van ETH aan de ene kant logisch is, vormt het voor sommige mensen toch een drempel om actief te worden op het platform.

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en start met EUR 1000 GRATIS handelen >>

(Let op! 7 dagen geldig over de eerste EUR 1000 handelen na het aanmaken van jouw account)

Heb je een account nodig bij OpenSea?

OpenSea heeft een gebruiksvriendelijk platform dat geschikt is voor beginnende en ervaren crypto traders met interesse in NFT’s. Zo bevat het verschillende handleidingen waarmee je in enkele stappen zelf een NFT creëert.

Misschien heb je ondanks alle informatie toch een aantal vragen en/of opmerkingen. Zo ontstaat er soms twijfel of je een account nodig hebt om te kunnen handelen in NFT’s. Het antwoord daarop is ‘ja’. Sterker nog, zonder een account is het niet mogelijk om aan de slag te gaan bij OpenSea.

Daarnaast heb je een wallet nodig om jouw ETH in te bewaren. Deze digitale portemonnee moet je koppelen aan jouw OpenSea account. Gebruik daarvoor het ‘My Profile’ gedeelte in het menu. Als het goed duurt het koppelen nog geen minuut.

Hoe kun je NFT’s kopen op het platform?

Heb je een geweldige NFT gevonden op OpenSea maar weet je niet hoe je het moet kopen? Wij helpen je graag een handje. Het goede nieuws is dat kopen (en verkopen) op dit platform niet moeilijk is. In de meeste gevallen koop je een NFT via de ‘Buy Now’ knop.

Overigens zijn niet alle digitale goederen meteen te koop. Een deel daarvan wordt geveild via de knop ‘On Auction’. Bied zoveel je zelf wilt. Hopelijk doe jij het hoogste bod en heb je binnenkort een eigen NFT!

Hoe verkoop je een NFT op OpenSea?

Een andere belangrijke vraag die mensen vaak stellen is hoe ze een NFT moeten verkopen bij OpenSea. Dit is gelukkig net zo eenvoudig als het kopen van een token.

Navigeer naar ‘My Profile’ en selecteer een van jouw eigen NFT’s. Klik daarna op de knop ‘Sell’ rechtsbovenin. Natuurlijk mag je zelf de manier van verkopen (zoals een veiling) bepalen en een prijs instellen.

Welke kosten zijn er verbonden aan dit platform?

Een van de voordelen van OpenSea is dat het zeer betaalbaar is. Sterker nog, het gebruik van het platform is gratis. Wel is het belangrijk om te weten dat er van elke verkoop 2.5 procent naar het platform gaat. Hou daarnaast rekening met GAS kosten bij een transactie. Die gelden alleen voor het gebruik van ETH.

Welke wallets ondersteunt OpenSea?

Tenslotte is het belangrijk om te weten welke wallets OpenSea ondersteunt. Dat zijn gelukkig een heleboel. Bij deze een kort overzicht van de wallets die worden ondersteund door het platform:

 • MetaMask
 • TrustWallet
 • Coinbase
 • Bitski
 • Portis

Vind NFT projecten op Crypto.com

OpenSea is natuurlijk niet de enige marktplaats waar je NFT projecten kunt vinden, hoewel het wel het grootste platform is. Crypto.com maakt het mogelijk om dezelfde dag nog te beginnen met investeren in cryptocurrencies en is ook heel populair.

Bovendien hoef je geen extra kosten te betalen voor het storten van geld op jouw account. Daarbij heb je de keuze uit verschillende betaalmethodes, zoals iDeal en creditcard. Kies je voor deze laatste optie? Dan hoef je pas na 30 dagen te betalen voor jouw crypto aankopen.

‘Today, most NFTs are aesthetic. But there’s a lot of innovation being done enabling dynamic utility of these assets that you can program’

Eric Anziani, COO van Crypto.com

Overzicht van NFT projecten

Na de storting is het een fluitje van een cent om de fiat valuta om te zetten in crypto. Bitcoin en Ethereum zijn populaire opties, maar NFT’s zijn in opkomst. Voor een overzicht van NFT projecten hoef je alleen maar de NFT pagina van Crypto.com te bezoeken.

De ‘top collecties’ staan er overzichtelijk weergeven. Bovendien kun je sorteren op ‘handelsvolume’, ‘handelsvolume in procenten’, de ‘bodemprijs’ en de ‘bodemprijs in procenten’.

Geniet van de vele functies van eToro

Tenslotte willen we graag de mogelijkheden van eToro vermelden. Crypto en NFT liefhebbers die graag gebruik maken van allerlei extra functionaliteiten zijn bij eToro helemaal op hun plek. Deze broker haalt alles uit de kast om het beginnende traders zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Zo heeft het een overzichtelijke homepage waar je gemakkelijk kunt navigeren. En, minstens zo belangrijk, je kunt er heel eenvoudig cryptomunten kopen.

Vervolgens stuur je die naar jouw MetaMask wallet of bijvoorbeeld een platform zoals OpenSea. Daar zijn de cryptomunten om te wisselen voor een of meerdere NFT’s.  

Copytrading

Voor mensen die graag willen traden, maar weinig tijd hebben is de ‘CopyTrading’ functie van eToro een schot in de roos. Deze handige tool maakt het mogelijk om het handelsgedrag van ervaren en succesvolle beleggers te kopiëren.

Neem de tijd om de portfolio van diverse beleggers te bekijken en maak op basis daarvan een keuze. Hopelijk boek je net zoveel succes als een van deze traders! Bovendien levert het jou een ijzersterk en divers portfolio op.

Leer beleggen met een gratis demo

Ben je echt nieuw in de wondere wereld van crypto en NFT en nog een beetje huiverig? Maak je geen zorgen. eToro geeft jou de kans om te oefenen met een gratis demo account.

Nadat je het traden een beetje in de vingers hebt is het tijd voor het echte werk. Maar neem vooral de tijd voor virtueel beleggen. Het brengt geen enkel risico met zich mee en je leert alle kneepjes van het vak voordat je hopelijk echt geld gaat verdienen.

Ruim aanbod en geen commissie

Wie eenmaal echt begint met crypto traden hoeft niet meteen zeer veel geld te investeren. De minimale inleg op eToro is 50 dollar, wat omgerekend 42 euro is.

Naast crypto en NFT’s kun je bij deze broker ook terecht voor andere activa, zoals aandelen, grondstoffen, indexen en ETF’s. Het ruime aanbod is niet het enige goede nieuws. Wie er voor kiest om te handelen in ETF’s en aandelen betaalt geen enkele commissie!

Hoe zit het met de veiligheid van eToro?

eToro is een veilige plek voor cryptocurrency investeerders. De regulatie ligt in handen van CySec en FCA, wat betekent dat het platform regelmatig wordt gecontroleerd op veiligheid en betrouwbaarheid.

Hoe maak je een account aan om te beginnen met NFT’s?

Tegenwoordig moeten de meeste brokers aan strenge wetgeving voldoen. Zodoende verloopt het registratieproces bij de meeste aanbieders meestal hetzelfde. Laten we voor het gemak even kijken naar eToro.

Het eerste wat je moet doen op de site is klikken op de knop ‘registreren’. Vervolgens dien je jouw wachtwoord en e-mailadres op te geven. Als het goed is krijg je daarna meteen toegang tot het platform van eToro.

Verifieer jouw account

De derde stap is de verificatie van jouw account. Dit is noodzakelijk om meer te kunnen doen dan alleen rondkijken op het platform alleen. Ook het verificatieproces verloopt vrij snel. Je klikt op de knop ‘verificatie’ en ontvangt vervolgens een mail om de verificatie te bevestigen.

Wil je graag geld op jouw account zetten om te beginnen met handelen? Bevestig dan ook je identiteit door een foto van je ID-kaart, of eventueel een kopie ervan, te uploaden op het platform.

Vul een korte vragenlijst in

Tenslotte dien je voor het registratieproces een korte vragenlijst in te vullen over jouw ervaring met beleggen. Ook benadrukt eToro de risico’s van beleggen. Na het invullen van de vragenlijst moet je even wachten totdat de broker alle documenten heeft goedgekeurd.

Is alles in orde? Dan is het tijd om te beginnen met beleggen. Of je nu kiest voor aandelen, crypto, NFT’s of andere activa: hopelijk zit het mee en boek je financieel succes.

Zet geld op jouw account

Om te kunnen beginnen met investeren dien je geld op jouw account te zetten. Dat spreekt voor zich en neemt vaak slechts enkele minuten in beslag. Bij eToro kun je bijvoorbeeld geld storten via PayPal en iDeal.

Als het goed is staat het geld binnen enkele minuten op jouw rekening. Hou er wel rekening mee dat je bij het NFT platform OpenSea alleen crypto kunt storten.

Koop NFT’s

Tenslotte is het tijd om te gaan zoeken naar de geschikte cryptomunt(en). Op dit moment zijn er geen NFT munten te vinden op het platform. Wellicht komt daar in de toekomst verandering in.

Wel kun je op eToro Ethereum kopen en die vervolgens verzenden naar OpenSea. ETH is nodig om NFT munten aan te schaffen. En op die manier doe je uiteindelijk toch een NFT investering.

Waarom zou je in NFT’s gaan investeren?

Als je geïnteresseerd ben in NFT’s is het niet gek dat je je af zal vragen waarom je in NFT zal moeten investeren. Een van de redenen waarom je in NFT’s zou moeten investeren is dat je een middenweg kan vinden om een nieuw waardesysteem in het digitale domein te bewerkstelligen.

Heb je bijvoorbeeld een digitaal object waarvan je graag eigenaar zou willen zijn? Dan is het investeren in NFT’s zeker de moeite waard. In dit kader kun je bijvoorbeeld denken aan opname van liedjes, foto’s en of filmpjes.

Het is een opkomende markt

Hou je je bezig met digitale kunst of verzamelobjecten, dan bestaat er een grote kans dat jij er goed vanaf komt. Helemaal wanneer je interesse hebt in NFT’s, een markt met veel potentie. Maar dat is zeker niet de enige reden waarom je in NFT’s zou kunnen investeren.

Een andere reden is dat de NFT-markt relatief nieuw is. Dat wil zeggen dat iedereen die nu erbij is, potentieel grootverdiener kan worden. Investeren in NFT is dus voor iedereen die wil meeliften met de potentie van de toekomst van NFT. 

Wat is de toekomst van NFT’s?

De toekomst in perspectief houden is een van de zaken die we zeker in het oog moeten houden. Om het geheel van NFT goed te kunnen begrijpen moet je weten dat de verschillende toepassingen van NFT praktische verbeteringen heeft gebracht.

De meeste mensen nemen aan dat NFT enkel voor digitale kunst een meerwaarde biedt, maar niets is minder waar. Er is veel meer waarvoor NFT ingezet kan worden. Momenteel zijn er verschillende gebieden die potentieel door NFT overgenomen zullen worden. 

Kortom zal NFT een belangrijke rol spelen wanneer het gaat om de toekomst. En iedereen is natuurlijk in de startblokken om van dit succes een graantje mee te pikken. Immers, veel bekende NBA-spelers hebben de meerwaarde al ingezien en in NFT geïnvesteerd. Wees er dus ook snel erbij. 

Stap voor stap door de NFT Secrets cursus

Hoog tijd om stap voor stap door de NFT Secrets cursus te gaan. De NFT secrets cursus is een totaalpakket. Je hebt hierbij de mogelijkheid om op een integrale manier de verschillende onderwerpen onder de knie te krijgen.

Zo bestaat de eerste module uit de Voorbereidingsfase. Een goede voorbereiding is het halve werk wordt er vaker aangegeven. De tweede module van deze cursus is research doen. Dat wil zeggen dat je verschillende relevante aspecten zal moeten onderzoeken. Een korte samenvatting per module:

Module 1: Voorbereiding

Bij de eerste module leer je zaken zoals het leggen van een goede basis. Verder leer je ook verschillende termen die belangrijk zijn voor NFT-processen. Tijdens de voorbereidingsfase komen ook andere belangrijke stappen aan bod zoals het kijken naar de Bear vs Bull market.

Deze stap is ook hetzelfde als bij crypto. Als je eenmaal onder de knie hebt hoe te onderscheiden als je in een Bear of Bull market zit, kun je daarvan profiteren. Het verkopen en kopen van NFT’s vereist dat je dit wel goed moet begrijpen.

Module 2: Research

Op welke manier je relevante aspecten moet onderzoeken leer je in module 2. Module 2 heet dan ook daarom Research.

Module 3: NFT’s kopen

De derde module is NFT’s kopen Dit proces moet volgens een bepaald mechanisme gebeuren. De fijne kneepjes om dit op een verantwoorde manier te doen krijg je allemaal mee in de derde module.

Module 4: NFT’s verkopen

De vierde module gaat over NFT’s verkopen. Het verkopen van NFT’s gaat eveneens volgens een bepaalde methode aan toe. Het is belangrijk om te weten hoe je NFT’s moet verkopen.

Als je weet hoe deze zaken precies moeten geschieden, dan kun je aannemen dat je een grote kans op succes hebt. En daar is waar het allemaal om draait. Succes boeken en winst maken is de rode draad en daar is waarop je je voortdurend moet concentreren. 

Module 5: Hodlen

Naast de vier bovengenoemde onderwerpen is er ook nog een vijfde module. De vijfde module gaat over Hodlen. Tijdens de vijfde module leer je ook praktische zaken om ervoor te zorgen dat je het overzicht behoudt over al je beslissingen. 

Alle modules en hun onderwerpen van deze cursus op een rij

Mitchel van Duuren is dé man die je wegwijs kan maken, wanneer het gaat om dit aspect. Wat je verder ook kan verwachten is dat Mitchel je op een tactvolle manier zal uitleggen hoe je een Metamask wallet moet aanmaken.

Het ligt dan in de bedoeling dat je hierin je NFT’s gaat bewaren en het plegen van Ethereum transacties. Daarnaast kun je ook erop rekenen dat je kennis zal maken met dé marktplaats voor NFT’s: OpenSea.

Alle onderdelen van Module 1 de voorbereiding + onderwerpen

In de eerste module die bestaat uit 8 lessen doet Mitchel onder andere een voorstel om tussen de  2 a 4 NFT’s te kopen. Dit is om je te motiveren en er gevoel voor te krijgen. Wel is het zo dat je je voorbereidingsfase al moet snappen. De verschillende onderdelen van module 1 zijn onder andere: 

1. Huishoudelijke Mededelingen (17:27)

2. Afkortingen (11:22)

3. NFT Strategie voor Investeringen (12:23)

4. Bear vs. Bull Market (12:30)

5. Marktwerking (12:48)

6. Vooruitzichten (13:12)

7. Wallet Aanmaken (19:17)

8. Metamask Transacties (4:34)

nft secrets module 1 de voorbereiding
NFT Secrets – Module 1: De voorbereiding

Module 2: Research

Waar je je dan ook bezig mee houdt, onderzoek zal je altijd moeten doen. Vooral als je bezig bent met het verdienen van geld zal je dit zeker moeten doen. In deze module laat Mitchel je zien hoe je onderzoek moet doen.

In het verlengde hiervan vertelt hij je ook hoe je zijn strategie kan toepassen. Maar aan de andere kant wordt je ook aangeleerd hoe niet met de stroming mee te gaan, maar juist je eigen onderzoek te doen.

Pas op voor scammers

Bij NFT krijg je te maken met scammers (oplichters). Dit krijg je ook mee in deze module. In deze module wordt er benadrukt dat je niet zomaar NFT’s gaat kopen. De bedoeling is dat je geld gaat verdienen en niet verliezen.

Als je deze module hebt afgerond kun je ervan uitgaan dat je de kenmerken van een goed project in kaart kan brengen en weet je een of twee zaken betreffende het onderzoeken van NFT sets. Bij deze een overzicht van de acht lessen:

1. Kenmerken Goed Project (23:27)

2. Speel Om Niet Te Verliezen (36:45)

3. Grootte Van Sets (15:07)

4. Sets Monitoren (9:37)

5. Research een “Oude Set” (33:38)

6. Research een “Nieuwe Set” (41:09)

7. Schommelingen in Floor Price (9:13)

8. Minten / Whitelist (18:08)

nft secrets module 2 research
NFT Secrets – Module 2: Research

Module 3: NFT’s kopen

In module 3 kun je gerust ervan uitgaan dat je allerlei tips van Mitchel krijgt om ervoor te waken dat je niet te veel geld uitgeeft bij het doen van transacties. Deze staan ook wel bekend als GAS fees.

Door middel van timing leer je op een unieke manier minder gas fees te betalen. In sommige gevallen kan dit wel een paar honderd dollars schelen. Genoeg reden dus om met volle aandacht deze module te volgen.

Wat bepaalt de waarde van NFT’s?

Wat je verder kunt verwachten is dat Mitchel uitgebreid ingaat om uit te leggen wat de oorzaak is dat sommige NFT’s binnen een bepaalde collectie meer waard zijn ten opzichte van anderen. Hierbij leer je ook hoe je van deze situatie het maximale kan profiteren. Bij deze een overzicht van de acht lessen van module 3: 

1. Gas Fee Timing (6:48)

2. Tools (6:57)

3. Bijzonderheden / Traits (17:28)

4. Volume (8:19)

5. Win Tijdens Gas Wars (11:09)

6. Biedingen (11:03)

7. Fake OpenSea Accounts (10:48)

8. Reveal Proces (12:05)

nft secrets module 3 nft's kopen
NFT Secrets – Module 3: NFT’s kopen

Module 4: NFT’s verkopen

Nadat je in module 3 alles hebt meegekregen over het kopen van NFT’s, krijg je in module 4 alles voor wat betreft het winst maken en het verkopen van NFT’s. Om dit te kunnen heeft Mitchel van Duuren een strategie bedacht.

Het komt er allemaal op neer dat elke winst een winst is, hoe klein dat ook mag zijn. In module 4 krijg je ook verschillende tips die je zeker kunt gebruiken wanneer je het besluit neemt om in NFT’s te verhandelen.

Zo minimaliseer je GAS fees

De tips in module 4 gaan in grote lijnen over het minimaliseren van de GAS Fees. Nadat je module 4 hebt afgerond, ben je gevuld met nuttige informatie met betrekking tot het verkopen van NFT’s. Module 4 bestaat uit 3 effectieve lessen die een transformatie van denken teweeg zal brengen. Deze zijn als volgt:

1. Verkopen van NFT’s (11:38)

2. Biedingen (3:32)

3. Gas Fees Tijdens Verkoop (3:50)

nft secrets module 4 nft's verkopen
NFT Secrets – Module 4: NFT’s verkopen

Module 5: Hodlen

Als je al langer actief bent op de cryptomarkt, dan is deze module geen onbekend terrein. Hodlen is een fenomeen die vrijwel alle crypto investeerders kennen. Of ze het ook doen is natuurlijk een tweede.

Letterlijk vertaald staat ‘Hodlen’ voor ‘Hold on for Dear Life’. Dat wil zeggen dat je iets moet kopen en het een aantal jaren niet moet verkopen teneinde een behoorlijke winst te maken, op het moment dat je deze verkoopt.

Hodlen en staken

Wanneer het gaat om NFT’s is de HODL strategie ook toe te passen. Dit heeft allemaal te maken met staken. Je krijgt dus veel rente op jouw NFT die je in je bezit hebt.

Momenteel is het namelijk zo dat snel flippen van NFT’s veel populairder is. Hoogstwaarschijnlijk zal je van deze methode dus niet zoveel gebruik maken. De 5e module heeft maar één effectieve sessie: 

1. Staken van een NFT (24:39)

nft secrets module 5 hodlen
NFT Secrets – Module 5: Hodlen

Wissel van gedachten met gelijkgestemden

Naast de verschillende modules krijg je ook toegang tot de NFT Secrets Discord Community. Het is enorm belangrijk om van zo een platform gebruik te maken, omdat je met gelijkgestemden van gedachten kan wisselen.

Van de een krijg je bijvoorbeeld te horen hoe het verhandelen in NFT’s aan toe gegaan is. Dit zorgt ervoor dat je innovatieve manieren op den duur zal aanleren, om te verhandelen in NFT’s.

Ervaar de voordelen van de NFT Secrets Discord

Een voordeel van de NFT Secrets Discord is dat je onbeperkt vragen kunt stellen. Verder kun je wat leren van de dagelijkse basic successen die er gedeeld worden door andere NFT-gebruikers. Verder kun je ook gebruik maken van succesvolle flips van Mitchel.

Hierbij kun je denken aan resultaten die te maken hebben met het verdienen van 500 euro binnen 3 dagen. Dit zal zeker een motiverend karakter op je hebben. Kortom kan er aangegeven worden dat de NFT Secrets Discord zeker een actieve community is waarbij je zeker wat erbij zal leren.

nft secrets discord community
NFT Secrets Discord Community

Wat zijn de ervaringen van de NFT Secrets cursus?

De ervaringen met de NFT Secrets cursus zijn overwegend positief. De meeste mensen geven aan dat ze er veel aan hebben. Ook de Mitchel van Duuren ervaringen zijn meestal enthousiast en positief.

Met name mensen die serieus in NFT willen handelen hebben veel aan deze cursus. Voordat je het weet begin je al met je eerste stappen in NFT en je kan verder ook rekenen op hulp van je mede NFT-gebruikers.

Enthousiasme alom

De meeste gebruikers geven aan dat ze na het volgen van deze cursus helemaal enthousiast zijn over het NFT gebeuren. Ze hebben er een goed gevoel aan over gehouden. En dit is zeker een punt dat je kan gebruiken ter motivatie om uiteindelijk het beste uit de cursus te halen.

Zoals je zelf weet gaat niets zonder meer en zal je voor succes moeten knokken. De NFT Secrets cursus is absoluut een van de tools die je kan gebruiken om je te helpen.

Je hoeft je dus niet bezorgd te maken over het feit dat het overgrootste deel van de cursisten het ervaren als een cursus die minder waard is. Integendeel juist, want er wordt enorm veel waarde gedeeld. Bij deze een paar successen van cursisten:

Wat zijn de voordelen van de NFT Secrets cursus?

Er zijn een aantal voordelen die de NFT Secrets cursus met zich meebrengt. Ten eerste betreft het een online cursus waarbij je 26 lessen (op het moment van schrijven) kan volgen vanuit huis en in je eigen tempo.

Dat wil zeggen dat niemand achter je aanzit om een onderwerp binnen een bepaald tijdsbestek te begrijpen en dat is een fijne gedachte. Bovendien hoef je er niet eens de deur voor uit!

Geschikt voor beginners en gevorderden

Verder is het zo dat deze cursus geschikt is voor beginners en gevorderde traders. Een ander voordeel is dat Mitchel van Duuren je leert om succesvolle flips te doen. En dit alles binnen een kort tijdsbestek.

Voor wat betreft praktijkvoorbeelden hoef je je geen zorgen te maken, omdat die er heel veel zijn. Een ander voordeel is dat de NFT-markt open is en in het verlengde hiervan is er heel veel potentie is.

Dit maakt NFT Secrets van Mitchel van Duuren zeer waardevol. En zo kunnen we doorgaan met de verschillende voordelen. Per slot van rekening zal je het zelf moeten ervaren om de voordelen te kunnen ondervinden. 

Wat zijn de nadelen van de NFT Secrets cursus?

Naast voordelen zijn er ook nadelen. Al moet er aangegeven worden dat die er niet veel zijn. Een van de nadelen van de NFT Secrets is dat NFT nog relatief nieuw is. Dit brengt met zich mee dat de cursus zich nog aan het ontwikkelen is.

De cursus is zich dus met andere woorden aan het vernieuwen. Sommige vraagstukken zijn dus nog niet beantwoord. Een ander nadeel van deze cursus is dat als je een vergevorderde trader ben, je vrij snel door de informatie heen gaat. In dat geval kan er een andere cursus worden aangeraden.

NFT’s zijn niet goedkoop

Verder moet je zeker ook in acht nemen dat NFT’s aardig wat kosten. Dit moet je apart zien van de cursus. Heb je dus plannen om serieus zo een NFT-cursus te gaan volgen, dan zijn deze nadelen die je mogelijkerwijs zal ondervinden. Maar laat je zeker niet uit het veld slaan en zorg ervoor dat je je toch opgeeft voor zo een cursus. 

Wat maakt NFT Secrets tot een unieke cursus?

Er zijn verschillende aspecten die de NFT Secrets zo uniek maakt. Het hoofddoel van zo een cursus is dat meer mensen bewust worden gemaakt, hoe je winsten kan maken met het investeren in NFT’s.

Omdat het een nieuwe markt is zijn er weinig mensen die de werking van NFT begrijpen. Dit is wat Mitchel van Duuren graag anders ziet gebeuren. Om dit te kunnen doen heeft hij zo een cursus aangeboden.

De uitgebreide ervaring en expertise van Mitchel van Duuren

Een ander uniek segment van deze cursus is dat Mitchel van Duuren zijn eigen resultaten gebruikt om zijn onderwerpen aan te snijden. Dat wil zeggen dat je zelf ook kan zien hoe hij handelt in kopen en verkopen van NFT’s.

Daarnaast heb je ook nog de discord community die integraal deel uitmaakt van deze cursus. Met zo een community wordt je bij de hand genomen om je te motiveren en te stimuleren in NFT op een verantwoordelijke manier te verhandelen. De voordelen van deze cursus zal je zeker ervaren. 

NFT Insider

Mitchel heeft nog een extra community (hiervoor dien je extra te betalen) binnen de discord ontwikkeld en dat is de NFT Insiders groep. Binnen deze groep deelt Mitchel al zijn eigen aankopen en verkopen. Zo verteld hij jou precies waarom hij iets gekocht heeft, maar ook waarom bijvoorbeeld niet.

Op deze wijze kan jij dus echt over de schouder van Mitchel meekijken en dit ook precies zo nadoen. Ideaal wanneer je erg weinig tijd hebt of geen zin hebt om zelf jouw eigen onderzoek te doen.

Uiteraard worden er geen garanties voor succes gegeven want Mitchel heeft immers ook geen glazenbol, maar je kan op deze manier nog grotere stappen gaan maken. Je leert zo precies hoe hij denkt en waarom hij iets doet. Een erg waardevolle skill die je jouw leven lang kan toepassen.

En in deze groep zitten natuurlijk nog veel meer experts waarmee je veel informatie kan delen. Houdt er wel rekening mee dat NFT Insider standaard niet zit inbegrepen bij de cursus, maar is wel tijdens of na de aankoop er extra bij te bestellen.

De prijs hiervoor bedraagt 997,00 euro voor 3 maanden of 397,00 euro voor 1 maand. Een investering die zich redelijk tot snel laat terugbetalen als wij de reacties hierover lezen van andere cursisten.

Voor wie is de cursus wel of niet geschikt?

De NFT-cursus is voor iedereen die de stap wil nemen om NFT’s te kopen of te verkopen. Natuurlijk ligt het in de bedoeling dat er hiermee geld verdient moet worden.

Gezien het feit dat je toegang krijgt tot de Discord Community kan dit zeker als een meevaller worden beschouwd, omdat je hierdoor in contact kan zijn met mensen die dezelfde stap hebben genomen om in NFT’s te verhandelen.

Ben je meer aangetrokken tot crypto en handel je liever in verschillende cryptomunten? Dan is het aan te raden tot het volgen van een specifieke cursus zoals de Money Mastery – AllesOverCrypto Masterclass.

Wat zijn de kosten van de NFT Secrets cursus?

Zoals eerder aangegeven is de NFT Secrets cursus een compleet pakket die je stap voor stap aangeeft hoe je zaken moet benaderen. Tegenwoordig is het de normaalste zaak van de wereld om 1000 euro neer te tellen voor een dergelijke cursus.

Maar voor deze NFT-cursus kun je al tegen een prijs van 497 euro beginnen met de cursus. Zoals eerder aangegeven is het altijd de moeite waard om de tijd te nemen je te scholen om vaardig te worden in het verhandelen van NFT’s.

De opgedane kennis en ervaring zal je voor altijd kunnen gebruiken én het mooie ervan is dat dit ervoor zal zorgen dat je meer geld kan maken. In ieder geval zal je erop kunnen terugvallen wanneer je bezig bent met het verhandelen in crypto’s. 

Hou jouw budget in de gaten

De cursus is bewust op zo’n manier door Mitchel van Duuren opgezet, omdat het hierdoor voor zowel beginners als ervaren traders geschikt is. Je kunt je dus goed voorstellen dat er op dagelijkse basis resultaten worden gedeeld door mensen die ook hun eerste stappen maken.

Waarmee je wel rekening moet houden is dat naast de cursus, het kopen van NFT’s je een paar honderd euro’s zal kosten. Ben je van plan om een NFT-cursus te volgen?

Dan is het dan ook raadzaam om een manier te zoeken hoe je dit klaar zal spelen, onder andere op financieel gebied. Het moet natuurlijk wel haalbaar zijn. Maar onthoud: uiteindelijk pluk je er de vruchten van.

NFT Secrets cursus garantie

Uiteraard wil je ook weten hoe het zit met de eventuele garantie op deze cursus. Als je kijkt naar vergelijkbare cursussen in de markt dan wordt er veelal 14 dagen tot aan 30 dagen garantie gegeven.

Bevalt het je niet of werkt het totaal niet voor jou, dan krijg je gewoon jouw aankoopbedrag teruggestort. Dit is voor de NFT Secrets niet het geval. Mitchel is hier eigenlijk heel duidelijk in en zegt “als je ervoor gaat, dan moet je er ook echt voor gaan”.

Mede ook omdat hij weet dat de cursus het dubbel en dwars waard is. En hij alleen maar mensen in de community wilt die er serieus mee aan de slag gaan en willen groeien.

Voor deze investering wordt er zoveel waarde geleverd en als je het goed onder de knie krijgt je hier ook heel veel geld mee kan gaan verdienen. En met het oog op alle updates die er tussentijds steeds bijkomen wordt het alleen maar nog beter.

Wat is onze eindconclusie over deze cursus?

Nadat we alles op een rijtje hebben gezet is het goed om een eindconclusie te trekken. Een eindconclusie geeft het eindstand weer. Een eindconclusie geeft aan wat je allemaal kunt verwachten en als het in jouw geval een goede optie is om in NFT’s te verhandelen.

De eindconclusie die wij kunnen trekken is dat deze cursus aan te bevelen is omdat je heel veel eruit kan leren. Het is een cursus die je op een integrale manier de informatie tot je laat nemen en jouw geld/investering zeker waard is.

Alles in jouw eigen tempo

Het fijne aan NFT Secrets is dat je alles kan doen op jouw eigen tempo. Dit maakt dat je je niet druk hoeft te maken als je iets niet meteen begrijpt. Ga ook vooral niet te snel door de lesstof heen.

Het is een kwestie van tijd voordat je alles begrijpt, vooral wanneer je het interessant vindt. Een stukje garantie wordt dus hiermee geschapen. Een ander belangrijk punt is dat NFT een relatief nieuwe markt is.

De mensen die er vroeg bij zijn hebben er uiteindelijk veel profijt van. Hetzelfde patroon hebben we dus ook gezien bij het ontstaan van cryptocurrencies zoals Bitcoin. Laat deze kans dus niet aan je voorbij gaan en geef je op voor de training.

Meeste gestelde vragen over de cursus

Het is goed om over de meest gestelde vragen te praten over de cursus. Dit kun je namelijk gebruiken om de essentie van de cursus echt te begrijpen.

Bedenk je maar dat het zo kan zijn dat je met een vraag zit en dat je het antwoord al bij de meest gestelde vragen kan vinden. In dat geval ben je dus sneller dan verwacht geholpen. Daarom is het altijd nuttig om even de meest gestelde vragen even na te lezen. 

Zijn de mensen achter NFT Secrets betrouwbaar?

Een van de meest gestelde vragen van deze cursus is of de mensen achter deze cursus betrouwbaar zijn. In dit geval gaat het om Mitchel van Duuren, de grote man die achter deze cursus zit. Wat we kunnen zeggen is dat Mitchel van Duuren te vertrouwen is dat er geen enkele reden is om een wantrouwend gevoel te hebben.
Mitchel van Duuren heeft verschillende bedrijven op zijn naam staan en kan gerust gerekend worden tot een succesvolle ondernemer. Je hoeft je dus helemaal niet druk te maken over de mensen die achter deze unieke NFT cursus zitten.  Eerst kennis maken met Mitchel? Volg dan hier de gratis exclusieve online NFT training.

Waarom zou je in NFT’s moeten investeren?

Een ander meest gestelde vraag is waarom men in NFT zou moeten investeren. We schreven er al eerder over in dit artikel. We stelden vast dat NFT een relatief nieuwe markt is. Alhoewel het een vrij nieuwe markt is, kunnen we stellen dat het veel potentie heeft. Het is dus goed als je al vanaf het begin aanwezig bent om mee te kunnen liften met de enorme potentie.

Wat is de opbouw van deze cursus?

Daarnaast vragen de meeste mensen zich ook af hoe de opbouw van de cursus eruitziet. Deze NFT-cursus bestaat uit 26 lessen die je op je eigen tempo kunt volgen. Dat wil zeggen dat je alles op je eigen tempo doet en dat is fijn.
Dit zorgt ervoor dat je alle tijd van de wereld hebt om de stof onder de knie te krijgen. Daarnaast is de stof ook zodanig samengesteld dat het voor zowel beginners als voor vergevorderde traders een nuttige aanzet is. Kortom: er is genoeg stof tot nadenken.

Duik in de wereld van de NFT’s en claim direct jouw korting!

Hopelijk ben je dankzij deze review meer te weten gekomen over NFT’s en deze bijzondere cursus van Mitchel van Duuren. Probeer zelf eens verschillende manieren van traden uit of kies ervoor om nog meer achtergrondinformatie over NFT te zoeken.

Er is zo ontzettend veel over beschikbaar. Wedden dat je er uren zoet mee bent? Uiteindelijk kun je met de kennis die je hebt opgedaan aan de slag. Deze NFT cursus helpt je zeker op weg, maar daarna is het aan jou. Momenteel kan je direct aan de slag met de kortingsprijs van 497 euro inclusief BTW.

Wel raden wij aan om eerst de gratis exclusieve online NFT training van Mitchel te volgen. Daarna kan je gelijk jouw kortingsprijs claimen en succesvol gaan starten binnen de NFT wereld.

Wij wensen jou alle succes van de wereld met het succesvol flippen van NFT’s en het bouwen aan een mooi vermogen!

Heb je nog vragen na het lezen van onze NFT Secrets cursus review? Laat dan onderaan deze pagina zeker even een reactie achter!

Beoordeling NFT Secrets
Beoordeling NFT Secrets

Beoordeling door chris,

06 jan 2024
5

Wil je gaan starten binnen de NFT wereld en heb je het gevoel dat je nog veel hebt te leren en veel dingen je onbekend in de oren klinken? Dan is de NFT Secrets cursus van Mitchel van Duuren zeker een aanrader voor jou!

Mitchel gaat jou namelijk met alle kennis die hij heeft opgedaan doormiddel van video’s het je van A tot Z uitleggen.

Je kijkt alle video’s makkelijk op jouw eigen tempo en wanneer iets je niet helemaal duidelijk is, dan kan je het heel eenvoudig weer terugkijken. Het is een prettig dashboard wat eigenlijk voor zich spreekt.

Heb je een fulltime job of een druk leven en eigenlijk niet zoveel tijd over dan is dat ook geen probleem. Deze manier van investeren kan je er goed naast doen.

Zit je met vragen of wil je graag informatie delen dan kan je dit heel eenvoudig doen binnen de discord community waar je ook toegang tot krijgt. Dit is een hele waardevolle groep die steeds groter wordt.

Heb je deze cursus eenmaal gevolgd dan kan je daarna al direct van start met het kopen van jouw eerste NFT.

Houdt er wel altijd rekening mee dat je het uiteindelijk nog wel zelf moet doen en altijd goed jouw eigen onderzoek moet doen.

Want zoals je weet brengt beleggen altijd risico’s met zich mee en dat is bij het handelen in NFT’s niet anders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *